Solskjaer reakciója a Chelsea legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt a Manchester United idegenbeli formájával, miután szerdán este 2-1-es Chelsea elleni sikerükkel már három mérkőzéses győzelmi sorozatuk van otthonuktól távol.


Rashford szenzációs szabadrúgása

"Olyan Cristianos (Ronaldo) volt, nemde? A fiúnak kötélből vannak az idegei, ezért probléma nélkül odaállt a büntetőhöz is. Majd odalépett a szabadrúgáshoz és meglőtte úgy a labdát ahogyan, gond nélkül, és megnyerte számunkra a meccset. Fantasztikus! Marcus mindig nagyszerű gólokat szerez. Sokat gyakorol, ma pedig ennek meg lett a gyümölcse."

 

Idegenbeli forma

"Egy hét alatt három idegenbeli győzelem úgy, hogy előtte sokáig egy sem jött össze. Legalább végre megszűnnek azok a szóbeszédek, amelyek az idegenbeli nyeretlenségünket taglalták állandóan. A fiúk keményen dolgoztak és nem hagyták egy percre se, hogy a gólveszélyesség eltűnjön a játékunkból. Tudjuk, hogy korábban is közel voltunk hozzá, eléggé közel, de nem tudtuk a mérleg nyelvét a saját javunkra billenteni. Most már igen. Ilyen a futball, néha a javadra történnek dolgok, néha pedig ellened. Ma este nagyon boldogok vagyunk és biztosra kell mennünk, hogy meg tudjuk lovagolni ezt a mostani hullámot egy kicsit hosszabb ideig, a válogatott szünetig."

 

Büntető törlesztés Marcus számára

"Nagyszerű mentalitással rendelkezik, kiváló személyiség. Azt mondtam neki ma reggel, 'ha büntetőt kapunk, akkor te fogod elvégezni. Csak döntsd el fejben, hogy hova fogod rúgni és tedd úgy, ahogyan te szeretnéd'."

 

 

Ole kiváló mérlege a Stamford Bridge-en

"Nehéz itt szerepelni, de remélhetőleg akkor is sikerül majd nyernünk, amikor februárban a bajnokságban térünk majd ide vissza. Ma nagyon jó esténk volt, most pedig már a rehabilitációra kell koncentrálnunk, mert szombaton ebéd időben újra játszani fogunk. Mindenkitől olyan kemény munkára lesz szükségünk a rehabilitációt illetően, amilyen csak lehet. A stáb fantasztikus és most haza kell utaznunk, hogy készen álljunk."

 

Hírek sérülésfronton

"Futballt játszunk, nem kosárlabdát. Vannak súlyosabb problémák, de egy futball mérkőzés után már a térdeiden kell járnod, mert ha nyersz akkor megéri. Ők [Rashford és Maguire] gyorsan gyógyulnak, így reménykedjünk abban, hogy szombaton is játékra kész állapotban lesznek."

 

Fejlődés csapatként

"Az eredmények önbizalmat adnak a játékosoknak, de ha a fiataloknak, mint Brandon Williams, olyan tapasztalatgyűjtési lehetőséget adsz, mint a ma esti - a srác pedig kimagasló teljesítményt nyújtott - akkor az csak a javukra fog válni. Tudjuk, hogy még nem vagyunk egy készre formált csapat. Tudjuk, hogy folyamatban van a munkánk és mi megpróbálunk előrébb lépni. Szerintem a játékosok tanulnak. Új élményeket és tapasztalatokat gyűjtenek. Természetesen mi minden egyes mérkőzést meg akarunk nyerni. Ha a Man Unitedben játszol, akkor mindig nyerni akarsz. Úgyhogy számunkra az volt a cél, hogy kipipálhassuk ezt a kört és már a következő feladatra koncentrálunk. A Bournemouth ellen játszunk majd idegenben, ellenük pedig minden ilyen mérkőzés nehéznek ígérkezik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Bournemouth - Manchester United

Premier League 11. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!