AFC Bournemouth 1-0 Manchester United

Rengeteg hibával játszó United kikapott a Vitality Stadiumban. Hamar felébredhettünk az utóbbi három meccs álmából.


A harmadik percben James kapott zseniális kiugratást, elrobogott a jobb szélen, majd laposan gurított Pereira elé, a középpályás azonban nem találta el a labdát.

 

Egy perccel később Martial próbálkozott, de gyenge lövést eresztett meg.

 

A 7. percben megint a jobb szélen futott egy manchesteri támadás, de James beadását nem tudta a kapuba passzolni Fred.

 

Az eltelt 8-9 perc jól mutatta, hogy a hazaiak védelmének bal oldala mögött nagy területek voltak üresen, amit igyekezett is kihasználni a United James gyorsaságával.

 

A 15. percben eljutott a United tizenhatosáig a Bournemouth, Harry Wilson lőtt 15 méterről, de egy védőről szögletre pattant a játékszer. Szinte azonnal újabb helyzete volt a hazaiaknak, nagy kavarodás volt a kapu előtt, Maguire-ék nem tudtak felszabadítani, Wilson lőtt, a labda a kapu mellé csorgott.

 

A 18. percben Rashford remekelt, majd visszagurított az érkező Frednek, a brazil lövése megpattant egy védőn, és szöglet következhetett. A sarokrúgás azonban nem sikerült jól, továbbra sem született gól.

 

A 20. percben a jobb szélről lőhetett szabadrúgást a United, Pereira a rövidre lőtte, de nem volt ott senki. A védő tisztázni szeretett volna, de a csúszós ladbát rosszul találta el, ami a tizenhatos elé gurult, érkezett James, azonnal lőtt, de fél métert tévedett.

 

A United sokkal kezdeményezőbb volt, míg a Bournemouth tíz emberrel védekezett.

 

A 27. perc hazai kontrát hozott, Wilson okosan gurított Fraserhez, aki 17 méterről lövésre szánta el magát, De Gea azonban tökéletes helyen állt és biztosan hárított.

 

Nem sokkal később Martial esett el a büntetőterületen belül, de nem kapott tizenegyest a United. Lerma ellenben sárga lapot kapott, mert elkezdte osztani a földön fekvő franciát. Fred pedig azonnal ott termett, hogy védje csapattársát, amit kissé vehemensen tett, így ő is sárgát kapott.

 

A félidő utolsó percében Wilson beadását vette le mellel King, Wan-Bissaka nem mert csinálni semmit, nehogy büntető legyen az esetből, King lefordult róla és félfordulatból, közelről a kapuba bombázott.

 

Bár a United volt jobb a félidő folyamán, mégis a hazaiak vonulhattak előnnyel a szünetre. Kicsit gyorsabb foci kellett a második félidőben, ha fordítani akartak Rashfordék.

 

A fordulás után a hazaiak előtt adódott az első lehetőség, jobbról érkezett egy ívelés a hosszúra, Fraser egyből tüzelt, De Gea védett.

 

Végre valami! Pereira az 57. percben távolról próbálkozott, Ramsdale csak oldalra tudta ütni.

 

A 63. percben Maguire fején pattant meg a labda, De Gea elég félve jött ki, de el tudta sodorni a játékszert, az újabb lövést is hárítani tudta a kapus.

 

A 67. percben Harry Wilson kiváló helyről végezhetett el szabadrúgást, de csúnyán kapu fölé tüzelt.

 

Óriási lehetőség adódott Harry Wilson előtt a 75. percben, De Gea azonban nagyot védett.

 

Fred ívelt a kapu elé, Greenwood lőtt 5 méterről, de kapufát talált. McTominay is lövést küldött a kapura, Ramsdaleről kijött, de persze nem manchesteri elé, a védő tisztázott.

 

Hihetetlen, mennyi hibával játszott a csapat, így nem lehet mérkőzést nyerni a Premier League-ben.

 

 

Premier League, 11. forduló
AFC Bournemouth 1-0 Manchester United
Vitality Stadium

 

Vezette: Chris Kavanagh

 

Bournemouth: Ramsdale - Smith, Cook, Ake, Rico - Wilson(Cook 86.), Lerma, Billing, Fraser - Wilson, King
Nem használt cserék: Boruc, Francis, Groeneveld, Kelly, Mepham, Solanke

 

United: De Gea - Wan-Bissaka(Williams 81.), Lindelöf, Maguire, Young - Fred, McTominay - James(Greenwood 80.), Pereira(Lingard 68.), Rashford - Martial
Nem használt cserék: Romero, Rojo, Mata, Garner

 

Gólszerző: King 45'

 

Sárga lap: Lerma, Cook, Fraser, Wilson illetve Fred, Lindelöf, Young

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!