Scott trófeákat akar

Scott McTominay hangsúlyozta, a csapat sokkal fontosabb, mint az egyéni elismerések. Mindezt azután mondta, hogy második alkalommal választották meg a hónap legjobbjának ebben a szezonban.


Miután szeptemberben elnyerte ezt a címet, a skót válogatott játékos lenyűgöző októbert futott, többek között hihetetlen produkcióval segítette csapatát a Chelsea elleni 2-1-es siker alatt is.

 

Ezúttal Marcus Rashfordot és Daniel James-t előzte meg a versenyben, ám a középpályásnak az FA-kupa, a Ligakupa és az Európa-liga trófeája a cél.

 

"Öröm néhány egyéni elismerést szerezni, nagyon kellemes érzés" - nyilatkozta Scott az Aon Training Complex-ben.

 

"De ez nehéz, ha sok meccsünk van. Nagyon sűrű időszak ez és három vagy négy scác is simán nyerhetett volna. Szóval szerencsém volt és köszönöm a szurkolóknak, hogy rám szavaztak. A legfontosabb az, hogy amikor eljön a szezon fontos szakasza, akkor ott legyünk és akkor együtt nyerhetünk dolgokat. Az öltözőben mindenkinek ez a célja."

 

"Három trófeát nyerhetünk ebben a szezonban és ez olyan, amit nagyon várunk, ez a célunk. Csodálatos a hónap játékosának lenni, de ez is a kollektíváról szól, a csapattársaim nélkül nem lennék képes elnyerni ezt."

 

McTominay elárulta, elégedett volt azzal, amit a Stamford Bridge-en nyújtott, ahol hosszú idő után végre ismét nyerni tudtak a Vörös Ördögök, ezzel kiütve a londoniakat a Carabao Cupból.

 

"Élveztem azt a találkozót" - folytatta Scott. "Az első 15 percben nem sok labdát szereztem és olyankor arra gondolsz, hosszú este lesz, de aztán nagyon jók voltunk, kiválóan játszott Dan, Marcus és Anthony, miután beállt."

 

"Izgalmas mérkőzés volt, sok minden zajlott, nagyon sok dráma volt a meccsen. Remek volt, hogy megnyertük, különösen, hogy idegenben sikerült."

 

 

Az október egy nagy mérföldkövet is hozott a klub számára, hiszen Scott szerezte a United 2000. gólját a Premier League-ben.

 

"Jó érzés volt. Különleges pillanat. A meccs előtt tudtunk erről, de a mérkőzés után is emlékeztettek rá. Jókor voltam jó helyen."

 

"Anyunak és apunak mindig mondtam, hogy a kemény munka mindig tökéletes időzítéssel párosul. Ez perfekt példa volt erre."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!