Manchester United Skills & Drills

Chicago, New York és Los Angeles után most az Aon elhozta Magyarországra egyik legnépszerûbb sportrendezvényét a Manchester United Skills & Drills turnét.


A világhírû focicsapat edzõitõl Telkiben a Football Parkban tanulhatnak a gyermekek olyan trükköket, amit eddig csak a legnagyobb játékosok tudtak.

Nyerd meg a 2 db 2 fõ részére szóló belépõjegy egyikét a a Manchester United Skills and Drills zártkörû rendezvényre. Kösd meg a Lendület Balesetbiztosítást 2011. május 9-ig.

Azon emberek, akik rendszeresen sportolnak szalagszakadást, csonttörést vagy akár komolyabb sérülést szenvedhetnek. Ez elkerülhetetlen, ha valaki lelkesen focizik, kosarazik, kerékpározik, vagy aerobikozik esetleg más sportot mûvel.

Akinek van sportolással kapcsolatos balesetbiztosítása, az azért kötötte mert fontos számára a biztonság sportolás közben és úgy tartják, hogy soha nem lehet tudni, mikor történik baj.

Az aktív életmódot folytatók számára az Aon, a Manchester United fõszponzora, kidolgozott egy kifejezetten kedvezõ díjú balesetbiztosítást.

Mindazok figyelmébe ajánljuk, akik aktív életet élnek, vagy hobbi szinten sportolnak, vagy bárkinek aki egyszerûen csak szeretne magának vagy szeretteinek anyagi segítséget biztosítani egy esetleges baleset után.



 http://img846.imageshack.us/img846/770/subpagewrapperbg.jpg



Ennek a biztosításnak az elõnyei a következõk:

    *   Rendkívül kedvezõ díjak (már napi 7 Ft-tól megköthetõ)
    *   Széles körû szolgáltatások
    *   Nincs egészségügyi kérdõív, kockázat elbírálás
    *   Biztosítható bárki 6 hónapostól -70 éves korig
    *   Kárbejelentési lehetõség a nap 24 órájában



Most azok között, akik május 9-ig az Aon által ajánlott Lendület Balesetbiztosítást megkötik és az éves díjat a sorsolás idõpontjáig befizetik, kisorsolnak 2 db 2 fõ részére szóló belépõjegyet a Manchester United Skills and Drills zártkörû rendezvényre.

 

Részletekért kattints a képre és látogass el az Aonsport honlapjára!

 

Aonsport.hu


aonsport.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!