Solskjaer reakciója a Brighton legyőzésére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kiemelte a Vörös Ördögök bátor támadójátékát a Brighton elleni hazai győzelem alkalmával.


Egy üdítő teljesítmény

"Nagyszerű, üdítő volt. Amikor látsz egy így teljesítő csapatot és a játékosok így játszanak, akkor tudom, hogy egy pár United szurkoló fog idő előtt hazamenni - talán csak néhány fiatalabb szurkoló - és azt mondani, hogy 'olyan akarok lenni, mint ezek a támadók, mint Brandon Williams, Dan James, Marcus Rashford'. Ezért vagyunk itt és ebben a szezonban ezt nem sikerült elégszer megmutatnunk, de a mai nap remek volt."

 

Lenyűgöző Williams

"Ő [Brandon Williams] kiváló volt. Gólt is szerezhetett volna, gólpassz is összejöhetett volna számára és fantasztikusan védekezett. Nagyon elégedett vagyok a fiúval, parádés hónapot produkált."

 

Támadók közös munkája

"Beszélhetünk a szerzett góljainkról, de említést kell tenni az összjátékról is - Anthony munkálkodása középen helyet hagy Marcus, Dan és Andreas számára, hogy befussanak a védelem mögé. Azt gondolom, hogy Anthony kiválóan teljesített ma."

 

 

Rashford csalódott, amiért nem tudott több gólt szerezni

"Tudják, amikor bosszankodnak, de közben mosolyognak, az azt jelenti, hogy jó nap volt. Láthatóan élvezte ma a játékot a pályán és nem elégedett, mert nem tudott több gólt és asszisztot jegyezni. Nem szerettem volna védőként ma ellenük [United támadók] játszani, amikor így és ennyit futnak."

 

Boldog születésnapot Daniel Jamesnek

"Nagy hatású a pályán és azon kívül, a színfalak mögött az edzőpályán is. A hozzáállása, ahogyan odafigyel magára, az alázatossága, ahogyan végzi a dolgát és ahogyan teljesít, amikor a pályán van. Hatalmas hatása van, reméljük ez pedig folytatódik. Szerintem élvezte a születésnapját!"

 

Aggodalom McTominay sérülése okán

"A bokáját fogva feküdt a pályán, úgyhogy fájdalmasnak tűnt. Nem vagyok orvos, de nem lehetett kellemes."

 

Fontos győzelem a válogatott szünet előtt

"Amikor így játszol, akkor egy újabb mérkőzést akarsz azonnal. A legutóbbi válogatott szünet fantasztikus időzítéssel érkezett számunkra és azóta is jól teljesítünk. Csalódást okoztunk magunknak és mindenkinek a múlt hétvégén, de összességében hét mérkőzésen aratott öt győzelmünkkel és egy Liverpool elleni döntetlennel, szerintem előre tudtunk lépni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!