Válogatott Vörös Ördögök

2019 utolsó két hetes válogatott szünetére kerül sor a napokban. Lássuk, melyik Vörös Ördög lesz érdekelt hazája válogatottjánál.


Anglia

Anglia, ahol a Unitedet Marcus RashfordHarry Maguire és a kölcsönben Sheffieldben védő Dean Henderson képviseli, októberben nem tudta bebiztosítani Európa-bajnoki részvételét egy meglepetésszerű Csehország elleni vereség miatt. Ezúttal már egy döntetlen is elég lesz számukra, amelyet akár a csütörtöki, hazai Montenegró elleni, akár a vasárnapi, Koszovó elleni idegenbeli mérkőzésen is begyűjthetnek.

 

Lesz manchesteri reprezentáns a Háromoroszlánosok U21-es, U20-as és U19-es válogatottjaiban is. Mason Greenwood az Albánia ellen készülő U21-esek keretében szerepel, akik eddig száz százalékosak három mérkőzés után csoportjukban. Brandon Williams és Angel Gomes Portugália és Izland ellen léphetnek pályára az U20-asoknál, Ethan Laird és James Garner pedig akár három mérkőzésen, Luxemburg, Észak-Macedónia és Bosznia-Hercegovina ellen is ott lehetnek majd az U19-es csapatban.

 

 

Argentína

Marcos Rojo meghívót kapott az argentinok Szaúd-Arábiában és Izraelben rendezendő Brazília és Uruguay elleni barátságos mérkőzéseire, de a védő végül kikerült a keretből, így rehabilitálódhat az utóbbi hetekben elszenvedett kisebb sérüléséből.

 

Írország

Egy másik, szintén kölcsönben védő manchesteri kapus, Kieran O'Hara is válogatott meghívót kapott, ráadásul Mick McCarthy felnőtt ír keretébe, akik hétfőn sorsdöntő mérkőzést játszanak majd Dublinban Dánia ellen. Ezt megelőzően az ideiglenesen a Burton Albionban játszó portás Új-Zéland ellen juthatna szóhoz csütörtökön.

 

Spanyolország

David de Gea is tagja az F-csoportból már biztosan továbbjutott Robert Moreno-legénységnek, ugyanakkor az első helyük, és ezzel az 1-es kalapbeli szereplésük még nem biztosított. A spanyolok jobb egymás elleni eredményekkel rendelkeznek, mint a második helyezett Svédország, így csak egy pontra van szükségük Málta ellen idegenben, vagy Románia ellen hazai pályán, hogy sorozatban negyedszerre is megnyerjék aktuális Eb-selejtezős csoportjukat.

 

 

Svédország

Ugyanúgy az F-csoportból történő továbbjutáshoz próbál hozzájárulni Victor Lindelöf a svéd válogatott tagjaként, sikerük esetén pedig egymás után hatodszorra lehetnének ott a négy évente megrendezendő kontinenseseményen. A Spanyolországtól az utolsó pillanatban bekapott gólnak köszönhető döntetlenjükkel csak egyetlen ponttal előzik meg a szorosan nyomukban lévő Romániát. Éppen ellenük mérkőzik meg majd Janne Andersson együttese abban a tudatban, hogy akár egyetlen pont is elég lehet Bukarestben, ugyanis az utolsó selejtezőn Feröer-szigeteket fogadják majd hazai pályán.

 

Wales

Daniel James ismét bekerült Wales válogatottjának keretébe, emellett a United U23-as csapatában szereplő Dylan Levitt ismét meghívót kapott, így megtörténhet felnőtt szintű bemutatkozása a nemzeti csapatban. A Sárkányok előbb szombaton Bakuba látogatnak Azerbajdzsán vendégeként, majd kulcsfontosságú összecsapáson fogadják majd Cardiffban Magyarországot. Ryan Giggs fiai jelenleg négy ponttal lemaradva a magyarok mögött negyedikek a csoportban, mindkét hátralévő selejtezőjük megnyerésével azonban automatikusan továbbjutnának az E-csoportból, amennyiben a harmadik helyezett Szlovákia az egyik meccsén vereséget szenved.

 

NOVEMBER 14. (csütörtök)
Anglia v Montenegró (Henderson, Maguire, Rashford)
Írország v Új-Zéland (O’Hara)

NOVEMBER 15. (péntek)
Albánia U21 v Anglia U21 (Greenwood)
Románia v Svédország (Lindelöf)
Spanyolország v Málta (De Gea)

NOVEMBER 16. (szombat)
Azerbajdzsán v Wales (James, Levitt)

NOVEMBER 17. (vasárnap)
Koszovó v Anglia (Henderson, Maguire, Rashford)

NOVEMBER 18. (hétfő)
Írország v Dánia (O’Hara)
Spanyolország v Románia (De Gea)
Svédország v Feröer-szigetek (Lindelöf)

NOVEMBER 19. (kedd)
Wales v Magyarország (James, Levitt)


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!