Hírek a keret állapotáról

A Sheffield United elleni, vasárnapi bajnoki előtt Ole Gunnar Solskjaer adott friss információkat a sérültekről.


A Vörös Ördögök menedzsere nem számíthat sem Scott McTominay, sem Paul Pogba játékára, de kellemesebb hírekkel is szolgálhatott, hiszen több játékos visszatért az edzésmunkához.

 

Döntés azonban később születik majd arról, hogy olyanok, mint Axel Tuanzebe, Diogo Dalot, Luke Shaw, Timothy Fosu-Mensah, Eric Bailly vagy Nemanja Matic felépült-e annyira, hogy holnap pályára lépjen.

 

"Scott még egy ideig nem lesz bevethető" - nyilatkozta Ole az MUTV-s Stewart Garnernek.

 

"Még nem edzett velünk, még felépülőben van, remélhetőleg a Tottenham vagy a Man City elleni [jövő hónapban] meccsek környékén láthatjuk már őt. Még nem tudjuk. Gyorsan gyógyul, de a Sheffield United vagy az Astana elleni biztosan nem fog pályára lépni. Valószínűleg a Villa ellen sem."

 

 

"Paul javul, de nyilvánvalóan ha ilyen sokáig nem lép pályára, akkor veszít az izmaiból, tehát fokozatot kell tartani nála. Az érdemi munkát még nem kezdte meg, így kell még egy kis idő, hogy újra lássuk."

 

Érdekes lesz látni, vajon túl korai lesz-e a hétvégi időpont azoknak a játékosoknak, akik teljes értékű munkát végeznek már sérülésükből felépülve.

 

"Természetesen mindig segítségünkre van, ha visszatérnek játékosok" - folytatta a norvég. "Sokat nem várunk tőlük, mert sokat kihagytak. Axel a Newcastle ellen játszott utoljára. Nemanja az utána következő válogatott szünet során sérült meg, Luke pedig többé-kevésbé három hónapja nem szerepelt."

 

"De legalább már edzenek, keményen dolgoznak és ha egy kis időt adhatunk nekik, az jó lesz."

 

Marcos Rojo megsérült, miközben egy másik manchesteri sem lép majd pályára a hétvégén, ő pedig Dean Henderson, aki a Pengék csapatánál szerepel kölcsönszerződéssel.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sheffield United - Manchester United

Premier League 13. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!