Solskjaer közeledne a dobogóhoz

Ole Gunnar Solskjaer szerint a kiegyensúlyozott teljesítmény nagyon fontos tényező ahhoz, hogy a United elérje az első négy hely valamelyikét a szezonban.


A legutóbbi válogatott szünet után a United kilenc pontnyi hátránnyal áll a negyedik helyen tanyázó Manchester City mögött, de a menedzser úgy érzi, reális cél az, hogy a csapat elérje a jövő évi Bajnokok Ligáját érő helyek egyikét.

 

A klubfoci kéthetes szünete előtt a Vörös Ördögök jó formában voltak, minden sorozatot figyelembe véve öt meccset nyertek a legutóbbi hatból.

 

Ole tudja, ha ezt a teljesítményszintet megint tudja hozni a gárda, kezdve vasárnap, a Sheffield United elleni bajnokival, akkor csökkenteni tudja hátrányát a BL-t érő helyeken álló csapatokhoz képest.

 

"Igen, egyértelmű rés van a bajnokságban a top 4 mögött" - mondta Solskjaer a pénteki sajtótájékoztatóján.

 

"Nem is tudom, hány csapat van 3-4 ponton belül, szóval fontos számunkra a kiegyensúlyozottság, és annyi pont szerzése, amennyit csak tudunk."

 

"A legutóbbi válogatott szünet után teljesítményben és eredményességben is változtunk, de ismét mondom, nagyon szoros az állás, várom már ezt a találkozót. Jó teljesítményre és egy remek eredményre van szükségünk."

 

 

Mint minden szezonban, a december most is rendkívüli jelentőséggel bírhat, hiszen az utolsó hónapban kilenc találkozó vár a manchesteriekre, köztük a Tottenham és a Man City elleni rangadók.

 

Ole tudja, hogy a top 4-be kerülésért harcoló riválisok elleni győzelmek sokat segíthetnének a Unitednek abban, hogy csökkentse hátrányát.

 

"Még felfelé kell nézzünk a tabellán. Nagy a szakadék az első négyig. A jövő hónapban, nagyon hamar játszunk a City-vel, szóval esélyünk lesz arra, hogy visszahozzunk pár pontot. Tudjuk, hogy visszakaptunk játékosokat, csapatként fejlődünk, így remélhetőleg kihívást jelenthetünk végül."

 

"Láttam, hogy Marcus beszélt erről a héten, nem csak arról, hogy a négy közé kerüljünk, ez csak egy apró cél számunkra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sheffield United - Manchester United

Premier League 13. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!