Solskjaer reakciója a Sheffield elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaernak vegyes érzései voltak a Sheffield United elleni 3-3-as döntetlenre végződött bajnoki mérkőzést követően.


Különbséget jelentő gól

"Néha a futball túlmutat a taktikákon. A szenvedélyről és a szurkolók hajtásáról szól. Az ő [Sheffield United] csapatuk energiája a miénkhez viszonyítva hatalmas különbséget mutatott, de amint megszereztük az első gólunkat, visszatért az energiánk és a hitünk is."

 

Jobb a hitünk, mint az előző szezonban

"Hatalmas a különbség a tavalyi és az idei csapat között. 2-0-s hátrányban eszembe jutott a tavalyi Everton elleni meccs. Tavaly három, négy vagy öt gólos hátrányunk is lett volna. De mostanra már nem kérdéses a fiúk hozzáállása, energiája, hajtóereje. Soha nem adják fel. Hatalmas előrelépés számukra, hogy 2-0-ról képesek voltak 3-2-re fordítani."

 

Csalódást keltő első óra

"Ez nem olyan dolog, amelyre itt egyértelműen rá lehet mutatni [hogy miért játszottak tudásuk alatt], de úgy tűnt, hogy a Sheffield United jobban akart nálunk jobban hittek a sikerben, mint azt mi tettük. Néha itt-ott apróságokon múlnak a dolgok, de nekünk nem volt egy kapura tartó lövésünk se az első félidőben, vagy talán csak egy, ez pedig nem elfogadható és nem elég jó. De a válaszunk 2-0-s hátrányban fantasztikus volt."

 

 

Változás katalizátora

"2-0-s hátrányban mindent egy lapra feltéve kell menned előre. Kevesebb félelemmel kell játszanod, csak magadat kell adnod és el kell érned a célodat. Az első alkalommal, amint Dan megverte a közvetlen ellenfelét és jó beadása volt ... Brandontól parádés befejezést láthattunk. Aztán Mason is eredményes volt, szóval a gólszerzőink átlagéletkora kevesebb, mint 20 év volt, erre pedig nagyon büszkék lehetünk. Hatalmas élményt jelentett Brandon, Mason és Marcus számára, hogy a góljaikkal sikerült fordítanunk, mert egy ilyen stadionban ez soha nem könnyű."

 

Összesített reakció

"Vegyes érzéseim vannak. Nem lehetek boldog, mert a mérkőzés nagy részében nem teljesítettünk megfelelően, de a hozzáállás és ahogyan megfordítottuk a dolgokat, illetve ahogyan megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek, remek volt. Ha rendben vagyunk, akkor győzelem reményében mehetünk olyan helyekre is játszani, mint ez, de az első 60-70 csalódást keltő percből tanulnunk kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!