Solskjaer reakciója az Astana elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaer elismerően nyilatkozott a Manchester United fiatalokkal teletűzdelt csapatáról, annak ellenére, hogy csütörtökön 2-1-es vereséget szenvedtek az Astana vendégeként az Európa-ligában.


Parádésan kezdtünk

"Egyértelműen a pozitívumokra koncentrálok. Természetesen csalódottak vagyunk a végeredmény miatt, de azt gondolom, hogy fantasztikusan kezdtük a mérkőzést. A fiúk kezükbe vették az irányítást és egy fantasztikus gólt szereztünk, emellett jó volt a reakciónk azután is, hogy a két gólt bekaptuk. Elégedetlen voltam azzal a 10 perces időszakkal, ahol érezni lehetett, hogy jön az ellenfél nyomása és nem tudtuk annyit birtokolni a labdát, amennyit szerettük volna."

 

Lenyűgöző debütánsok

"Még azt megelőzően a pályára kell küldeni őket, hogy tudnád azt, elég jók-e. Azt gondolom, hogy mindhárom kezdőként debütálónk, Ethan [Laird], Di’Shon [Bernard] és Dylan [Levitt] is remek volt. Csak az öngólnál vétett egyedül hibát [Bernard], de ilyen előfordul a futballban, szóval róla is azt gondolom, hogy nagyon jó volt."

 

 

Nagyszerű tanulási lehetőség

"Szerintem közülük többen profitálnának abból, ha kölcsönbe mennének. Természetes, hogy szükségük van a felnőtt szintű futballra, közülük többen pedig csak most kóstolhattak bele ebbe először. Mindenki láthatta, miként domináltunk a középpályán Jimmy [Garner] és Dylan révén, ezt pedig nagyon jó volt látni. Di'shon higgadt volt, Ethan pedig fel-alá portyázott a jobb szélen, különösen az első félidőben. Nagy hasznukra válhat még ez nekik."

 

Egy jó út volt

"A közösség együtt utazott és játszott, ők pedig egy nagyon szoros kapcsolatban álló csoport. Fantasztikus volt - a tegnapi edzés, a mérkőzés felvezetése, az utazás, minden. Sajnálom, hogy nem tudtunk győzelemmel távozni innen, mert azt gondolom, hogy megérdemelték volna ezt."

 

Előre tekintés

"Meg akarjuk nyerni az AZ elleni meccset és azzal együtt a csoportot is. Szerintem egy vegyes csapattal állunk majd fel, amelyben helyet kapnak majd a ma este jól játszók is. Néhányukat újra lehet majd látni a pályán. Természetesen hazai pályán, kevesebb utazással, könnyebb lesz játszanunk, szóval több felnőtt kerettag lesz majd akkor érintett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!