Solskjaer reakciója a Villa elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csalódott volt, amiért csapata nem tudta megőrizni vezetését, és így az Aston Villa ponttal távozhatott vasárnap este az Old Traffordról.


Csalódást keltő első félidő

"Különösen az első félidőben nagyon csalódottak voltunk, mert szerintem a bekapott gól után nem találtuk a megfelelő sebességi fokozatunkat, csapatként nem tudtuk rendezni a helyzetet fejben. Kicsit olyan volt, mintha "valamit csinálnunk kell" érzése lett volna a játékosoknak, ahelyett, hogy tudták volna, még rengeteg idejük áll rendelkezésre a gólszerzéshez. Néha, amikor korán gólt kapsz az Old Traffordon, az felér egy hátba rúgással, de még rengeteg időd van ahhoz, hogy megszerezd a szükséges gólokat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sikerült is két gólt rúgnunk, 2-1-re vezettünk, de ismét csalódottak vagyunk, hogy nem tudtuk annál hosszabban megőrizni az előnyünket, mint ahogy sikerült."

 

Kihagyott helyzetek

"A második félidőre egyértelműen jobban sikerült kijönnünk. Nem hiszem, hogy megérdemelten volt 1-1 az eredmény a félidőben, szerintem csak balszerencséjük volt, hogy nem tudtak nagyobb előnyt kidolgozni, mert nagyon jól játszottak. A második félidőre azt gondolom, hogy a fiúk ismét rendbe szedték magukat és úgy teljesítettek, ahogy kell - nyomás alá helyzeték az ellenfelet, helyzeteket dolgoztak ki és tudták, hogy gólokat szerezhetünk és fogunk is szerezni. Talán Grealish is lőhetett volna egy újabb gólt, de úgy éreztem, hogy sokkal több helyzetünk volt."

 

Lenyűgöző Grealish

"Nem beszélhetek igazán sokat az ellenfél játékosairól azt illetően, hogy a Man United szintjei-e vagy hogy átigazolási célpontok, de fantasztikus gólt szerzett. Úgy lőtte be a labdát a sarokba, ahogyan már nekem is sikerült néhányszor játékosként, úgyhogy nagyszerű befejezést láthattunk tőle, de ismételten el kell mondanom, hogy jobban kellett volna védekeznünk abban a helyzetben és jobban ki kellett volna szorítanunk balra. De micsoda gólt lőtt és milyen jó meccse volt."

 

Nem Rashfordnak adták az első gólt

"Nem láttam még videón. Meg fogom nézni, de nem tudom megérteni, hogy ez miért nem Rashford találata, de mit is tudok én a gólokról?"

 

 

Nem tudjuk kihúzni a mérkőzéseket

"Ez már nem a második alkalom, elég gyakran előfordul a szezonban, hogy akár fordítunk, akár vezetünk, nem tudjuk győztesen kihúzni a meccset. De mi nem csak kihúzni szeretnénk, hanem 2-0-ra, 3-0-ra - vagy ahogy ma - 3-1-re szeretnénk megnyerni. Ismételten kapott az ellenfél egy szögletet, akik nagy, erős játékosokkal rendelkeznek és számtalan okos kombinációval próbáltak minket feltörni. Ma egyszerűen nem tudtunk túljárni az eszükön és elég gyorsan lesre állítani őket."

 

Egy lehetséges késői győztesgól

"Az Old Traffordon mindig hiszel abban, hogy képes lehetsz kései győztesgólt szerezni a Stretford End előtt. Számomra elég helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzés megnyeréséhez és talán balszerencsések is voltunk, hogy nem kaptunk meg egy tizenegyest. Szerintem egyértelműen kezezés történt az 54. percben, le is ellenőriztem és azt láttam, hogy a bírónak látnia kellett az esetet."

 

Andreas keményen dolgozik

"Andreas folyamatosan fejlődik, ő egy fiatal fiú, aki nagyon keményen dolgozik minden egyes napon azért, hogy fejlessze a játékát. Ebben az évben egészen sok mérkőzésen jutott lehetőséghez, a szezon elején pedig többé-kevésbé sikerült megtalálnia az igazi posztját. Ő egy támadó középpályás, és amikor három tapasztaltabb középpályásunk, Nemanja [Matic], Paul [Pogba] és Scott [McTominay] sem állhat rendelkezésünkre, akkor Andreasnak kell betöltenie az űrt, amely feladatát el is végezte a csapat érdekében."

 

Előre tekintés a Spurs és a City elleni meccsekre

"Természetesen mindenki szereti, ha a mérkőzések gyorsan követik egymást. A fiúknak volt egy hetük, amit otthon tölthettek, amíg a fiatalok Kazahsztánban álltak helyt, úgyhogy készen kell állnunk a szerdai és szombati meccsekre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!