Maguire: Nem jöhet elég gyorsan a Spurs meccs

Harry Maguire már a Tottenham Hotspur szerda esti vendégjátékára tekint előre, miután az Aston Villa ellen döntetlent értek el vasárnap.


A középhátvéd hiszi, hogy a Spurs elleni összecsapás tökéletes lehetőségnek ígérkezik a Vörös Ördögök számára, hogy talpra álljanak a Premier League-ben.

 

"Igen, ez tökéletes" - mondta Maguire a Manutd.com-nak, miután sorozatban harmadszorra is ő volt a klub csapatkapitánya bajnoki mérkőzésen.

 

"Ha nem tudsz nyerni, akkor minél előbb újra a pályán akarsz lenni azért, hogy helyre hozd a dolgokat, ehhez pedig nincs is jobb alkalom, mint a Tottenhamet fogadni az Old Traffordon."

 

A United sorozatban második hete tudott hátrányból fordítani, köszönhetően Tom Heaton öngóljának és Victor Lindelöf találatának, de ahogy a Bramall Lanen hét nappal azt megelőzően, ezúttal is ki tudott egyenlíteni az ellenfél és meg kellett elégedniük egy ponttal a manchesterieknek.

 

 

A csalódást keltő eredmény ellenére a csapat elismerő tapsban részesült az ismételten fantasztikus teljesítményt nyújtó hazai közönségtől, ezt pedig Maguire sem hagyta szó nélkül a lefújást követően.

 

"A szurkolók egészen lenyűgözőek voltak" - tette hozzá.

 

"Még ha vesztésre is állunk egy mérkőzésen, ők akkor is hangosan és büszkén énekelnek, ezáltal pedig hozzásegítenek bennünket, hogy újra jó, akár nyertes pozícióba is kerüljünk."

 

"Természetesen tudom, hogy szerdán este is mögöttünk fognak állni és remélem, hogy sikerül majd nekik ezt egy megfelelő eredménnyel viszonoznunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League 15. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!