Solskjaer nem fél a kirúgástól

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer felszólalt a jövőjével kapcsolatosan kedden megjelent "koholt, otromba hazugságok" ellen.


Miután egyre nő a nyomás Solskjaeron, az angol sajtóban olyan híresztelések jelentek meg, hogy közölte játékosaival, amennyiben elveszítik a következő két, Tottenham Hotspur és Manchester City elleni bajnokit, úgy kirúgják a klubtól.

 

"Én jól vagyok, egyáltalán nincsen semmilyen problémám" - mondta Solskjaer a Spurs holnapi vendégjátékát megelőzően.

 

"Néha nevetni támad kedvem, amikor arról olvasok történeteket, hogy miket mondtam és hasonlók."

 

"De legalább én tudom, hogy a források, akiktől származnak ezek az információk nem mások csak, mint koholt, otromba hazugságok."

 

 

A Premier League-ben három menedzser - Mauricio Pochettino, Unai Emery és Quique Sanchez Flores - veszítette el állását idő előtt az elmúlt két hét során, amelyet sokan a kirúgási szezon kezdetének tekintenek.

 

Solskjaer azonban nem aggódik a United tulajdonosainak "reflexszerű" reakcióitól, akikkel "hetente többször" beszél.

 

"Ettől nem vagyok nyugtalanabb, én csak a feladatomra és arra koncentrálok, hogy a lehető legjobban teljesítsek" - tette hozzá Ole, aki csapatával 14 forduló után közelebb áll a kiesőzónához, mint a top négyhez.

 

"A következő mérkőzésre figyelek és arra, hogy hosszú távon, a vezetőséggel együtt tervezzek."

 

"Az évnek ebben az időszakában nem túlzottan jó látni, hogy a kollégáim elveszítik az állásukat. Most már rövid idő alatt hármójukkal esett ez meg. De nem nyugtalanít az, hogy már decembert írunk, nem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!