Berbatov játéka kérdéses szombaton

A góllövõlista éllovasának játéka ágyéksérülés miatt kérdésessé vált az Everton ellen.


Dimitar Berbatov sérülése aggodalomra adhat okot a Manchester United számára a bajnokság kritikus szakaszában, miután a támadó kisebb ágyéksérülést szedett össze.

 

A United legeredményesebb játékosa kihagyta a hétközi mérkõzést - ahol a United döntetlent játszott a Newcastle Uniteddel - egy vírus-fertõzés miatt, azonban most ágyék problémával küzd.

 

Így tehát kétségessé vált a játéka a szombati, Everton elleni Premier League mérkõzésen. Emellett pedig a Vörös Ördögök rövid idõn belül (kedden) Bajnokok Ligája mérkõzést is játszanak a Schalke együttesével, amin lehet, hogy szintén nélkülözniük kell a bolgárt.

 

A Premier League listavezetõi még a bajnoki címért harcoló két nagy riválisukkal, az Arsenallal és a Chelsea-vel is találkoznak a bajnokságban az elkövetkezendõ hetekben, miközben kétszer is megmérkõznek a Schalkéval.

 

Noha Berbatov kegyvesztetté vált Javier Hernandezzel szemben - mint elsõ számú csatár -, a bolgár távollétét megérzi majd a csapat, ha nem sikerül mihamarabb leküzdenie ágyék problémáját.

 

 

Azonban a szombati találkozót megelõzõen jó híreket is kaptak a United szurkolói, Rafael újra pályára léphet, miután az utolsó négy mérkõzésen nélkülözni kellett a fiatal brazilt térdín sérülése miatt.

 

Sir Alex Ferguson továbbá azt is megerõsítette, Darren Fletcher hamarosan visszatérhet a csatatérre, ha a középpályás teljesen fitt lesz, miután több mint egy hónapot volt kénytelen az oldalvonalon túl töltenie egy vírus miatt.

 

"Fletcher újra edzésbe állt, 10 napon belül rendelkezésünkre kell, hogy álljon" - mondta a United edzõje.

 

"Az utóbbi évek során mindig kiváló volt a nagy mérkõzéseken. Mikor teljesen fitt lesz, azonnal visszakerül a csapatba."

 

"Rafael visszatért a csapathoz. Berbatov kisebb ágyéksérüléssel küszködik, meglátjuk milyen állapotban lesz holnap. Egyébként mindenki rendben van."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!