Solskjaer reakciója a City legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer dicsérte a Manchester United játékosait, miután a Vörös Ördögök hősies küzdelemben 2-1-es győzelmet tudtak aratni a Manchester City ellen az Etihad Stadiumban.


Lőtávolon kívülre is kerülhettünk volna tőlük

"Fantasztikusak voltunk. A mérkőzés kezdetén egészen kivételesek. Minden egyes alkalommal támadásba lendültünk, ahogy hozzánk került a labda és úgy tűnt, hogy bármikor képesek vagyunk rést ütni a védekezésükön. Lehetett volna akár három, négy vagy öt gólunk is, ez pedig nagy fegyvertény a fiúk szempontjából, akik remekül játszottak. Nehéz volt ellenük [City] játszani, mert mindenhonnan képesek voltak támadást indítani, de a fiúk jól állták a sarat."

 

A játékosok megérdemelték ezt az eredményt

"Parádésak voltunk az első félidőben. Néhol nagyszerű és gyors támadófutballal rukkoltunk elő, emellett pedig helyenként a labdát is jól magunknál tudtuk tartani. Nem csak előrelőtt, hosszú labdákkal operáltunk. A földön, gyors átmenetekkel jutottunk el a kapujukig, úgyhogy elégedett vagyok a fiúkkal. Megérdemelték. Amikor kevesebb, mint 24 óra áll rendelkezésedre a regenerálódásra, a Tottenham elleni meccs előtt és most is, akkor az nagyon nehéz dolog, nagyon fáradtak vagyunk. A mai meccs végére ez ki is ütközött, de kitartottunk. Erős a mentalitásunk."

 

Senki nem tudott túljárni Wan-Bissaka eszén

"A mai nap megmutatta, hogy miért igazoltuk le ezt a három játékost. Tökéletesen illeszkednek abba a játékstílusba, amelyet szeretnénk megvalósítani és abba, ahogyan a klubnál látni szeretnék a csapatot játszani. Alázatos, kemény munkabírású srácok, akik nagy értékeink. Aaronnak meg kellett küzdenie Sterlinggel, Mahrezzel és De Bruyne-vel szemben is, és egyikük se tudott túljárni az eszén."

 

 

Egymást felülmúló játékosok

"Ez egy igazi Manchester United teljesítmény volt. Imádom, amikor a fiúk csak mennek előre. Természetesen időnként előfordult ma olyan, hogy nem tudtuk annyit magunknál tartani a labdát, mint amennyit szerettük volna. De folyamatosan fejlődünk, a srácok pedig olyan tapasztalatokat szereztek, amelyekre még nagyon sokáig emlékezni fognak. Fiatalemberekről van szó. Aaron ma fantasztikus volt, Fred hihetetlen és a kapusunk is a legjobb teljesítményével rukkolt elő."

 

Minden támadásukból gól születhetett volna

"Fantasztikus felkészülést vezényelt le az edzői stábunk, a fiúk pedig tartották magukat a tervhez és tökéletesen meg is valósították, amit elterveztünk, csak a kapusuk parádés védései akadályozták meg őket a több gólt megszerzésében. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Beszélhetünk ma a védekezésünkről is, de azt ki kell emelnünk, hogy a támadójátékunk, különösen az első félidőben, kivételesen jó volt. Bármikor volt nálunk a labda, úgy éreztem, hogy abból gólt szerezhetünk."

 

Az eredmény a PSG elleni győzelem szintjén van

"Vörösre festettük a várost. Ma este nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Részemről több pohár vörösbor is el fog fogyni az este folyamán. Az eredményt egy szinten kell kezelni a PSG ellenivel, ez egyértelmű. Nagyon örülünk a szurkolók miatt is. Mindenki menjen ki a városba és érezze jól magát!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!