Csapathírek az Alkmaar meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer hivatalos sajtótájékoztatója keretében beszélt csapatával kapcsolatos terveiről az Európa-liga L-jelű kvartettjének AZ Alkmaar elleni csoportmérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögöknek legalább egy pontra van ahhoz szükségük, hogy biztosítsák csoportbeli elsőségüket és ezzel kiemeltként várhassák a kieséses szakasz hétfői sorsolását, ez azonban nem lesz számukra sétagalopp, ugyanis csütörtöki holland ellenfelük győzelemre törne az Old Traffordon.

 

A Tottenham és Manchester City elleni hangulatjavító győzelmeket követően nagyon jó lelkiállapotban várhatják a manchesteriek az este 9 órától kezdődő összecsapást.

 

"Diogo [Dalot] újra teljes értékű edzésmunkát végez" - kezdte a norvég menedzser a MUTV-nek.

 

 

"Nemanja [Matic] is visszatért. Marcos [Rojo] valószínűleg a jövő héttől fog. Eric [Bailly] és Timothy [Fosu-Mensah] a következő héttől kezdődően kezdhetik meg a csapattal való közös edzéseket."

 

"Ebből a szempontból egyre jobb és jobb lesz a helyzetünk. Arra számítok, hogy januárra a többségük már bevethető erőnléti állapotba kerül majd."

 

Az AZ Alkmaar elleni holnapi összecsapás még túl korainak ígérkezik Paul Pogba számára, aki továbbra is bokasérüléséből lábadozik.

 

"Paul még nincs játékra kész állapotban, de már nincsen túl messze tőle" - tette hozzá Solskjaer.

 

A United egy meglehetősen sok fiatallal teletűzdelt kezdőcsapattal állt ki az előző, Astana elleni csoportmérkőzésen, a cserékkel együtt pedig hatan debütálhattak is a felnőttek között, ezúttal azonban tapasztaltabb összetételben gondolkodik Ole.

 

Mindazonáltal James Garnert hétfőn este lecserélték az U23-as csapat 3-1 arányú West Bromwich Albion elleni mérkőzésén, amely egy lehetséges jel lehet a holnapi bevetésével kapcsolatban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!