Watford 2-0 Manchester United

David De Gea és Aaron Wan-Bissaka hatalmas hibáinak következtében a United kikapott a Vicarage Roadon.


A Watford kezdte agilisebben a találkozót, de az első említésre méltó eset a United előtt adódott. Martial ugratta volna ki Lingardot, de az átadását Femenia oldalvonalon kívülre rúgta, nagyot mentve saját kapuja előteréből.

 

A 6. percben McTominay fellőtt passzát Martial sarokkal tette ki oldalra James-nek, aki megiramodott, majd nagyszerűen játszott vissza a francia csatár elé, aki azonban gyenge lövést eresztett meg.

 

A United játszott labdabirtoklási fölényben, ami annyira nem szokott jól elsülni ebben a szezonban, ám a Watford az első 15 perc során szinte semmi veszélyt nem tudott kialakítani De Gea kapuja előtt.

 

Mindkét csapat sokat hibázott, a játékosoknak sokszor még a labdaátvétel, vagy labdavezetés is nehezükre esett.

 

A 26. percben Rashford adta el a labdát, amiből kontráztak a Darazsak, ám Doucoure lövésénél nagyot blokkolt Shaw.

 

A 34. perc hozta a meccs addigi legnagyobb lehetőségét, Martial zseniálisan indította Lingardot, aki átemelte a kapust, de ívelése a háló tetején landolt, maradt a 0-0.

 

Öt perccel a rendes játékidő vége előtt Femenia balról érkező beadását Doucoure csúsztatta a hosszú alsó felé, de centiket tévedett. Azonnal futott egy ellentámadás, de Rashford centerezését Lingard nem tudta begyötörni Foster kapujába.

 

A szünetig nem változott az eredmény, sajnos továbbra is nagyon sok hibával játszottak a játékosok. Több manchesteri játékos még a 75%-os passzpontosságot sem érte el, de volt olyan is, aki szinte minden második átadását ellenfélhez tette.

 

Ezt a félidőt is a hazaiak kezdték jobban, aminek meg is lett az eredménye az 50. percben. Egy szabadrúgás után Sarr elé került a játékszer, aki borzalmasan találta el a labdát, ami a földről felpattanva a rövid felső felé szálldogált, De Geának csak meg kellett volna fognia, de óriásit bakizott, 1-0 a hazaiaknak!

 

 

Két perccel később Wan-Bissaka hatalmas hülyeségével tizenegyeshez jutottak a Darazsak, Deeney állt a labda mögé és kíméletlenül a kapu közepébe lőtt, 2-0.

 

A kétgólos hátrányból próbált felállni a manchesteri gárda, McTominay lőtt kétszer, előbb nagyot védett a kapus, majd a skót középpályás kapu fölé bombázott. Cserélt Solskjaer, Greenwood állt be James helyére.

 

Hiába a hihetetlen labdabirtoklási fölény, a Vörös Ördögök támadójátéka továbbra is nyögvenyelős volt.

 

A 72. percben balról lőtt szabadrúgást Rashford, Foster öklözte ki. Két perccel később közel kerültek az újabb gólhoz a hazaiak, Deulofeu csinált bolondot Wan-Bissakából, aki azonban végül csak le tudta blokkolni a támadó lövését.

 

A 82. percben Pogba és Martial összjátéka után előbbi került lövőhelyzetbe, Foster óriásit védett. Végre kezdtek támadásokat vezetni a vendégek, ám ebben folyamatosan benne volt a veszély, hogy a hazaiak kontrából újabb gólt szerezhetnek.

 

Pogba saját térfélről ívelt Greenwood elé, aki átemelte Fostert, de a labda a kapu mögé hullott.

 

Az utolsó percben Martial ívelt Rashford elé, aki forgolódott, majd a jobb alsót célozta meg, de Foster ezúttal is védett.

 

Nem a játékvezetőn múlt a siker, de azért megemlíthetjük Lee Mason munkásságát is, aki borzasztóan gyengén vezette ezt a mérkőzést (is). Többek között az is egy nagy kérdés, Ben Foster hogy úszta meg ezt a meccset sárga lap nélkül, de emellett több olyan megmozdulása is volt, mely csak hátráltatta a csapatot.

 

 

Premier League, 18.forduló
Watford 2-0 Manchester United
Vicarage Road

 

Vezette: Lee Mason

 

Watford: Foster - Mariappa, Kabasele, Cathcart, Femenia - Hughes, Capoue(Pereyra 77.) - Sarr(Success 87.), Doucoure(Chalobah 69.), Deulofeu - Deeney
Nem használt cserék: Gomes, Dawson, Masina, Gray

 

United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - McTominay(Mata 72.), Fred - James(Greenwood 58.), Lingard(Pogba 64.), Rashford - Martial
Nem használt cserék: Romero, Young, Matic, Pereira

 

Gólszerző: Sarr 50', Deeney 54' (11-esből)

 

Sárga lap: Capoue, Doucoure, Cathcart illetve Shaw

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!