Solskjaer reakciója a Watford elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csalódottságának adott hangot a Watfordtól elszenvedett 2-0-s vereséget követően.


Pocsék teljesítmény az első félidőben

"Nagyon kiábrándító volt. Csalódott vagyok az első félidő miatt, hogy őszinte legyek sokkal jobban, mint a második okán. Lassúak voltunk, mintha valami gálamérkőzést játszottunk volna, a félidőben pedig erre reakciót vártunk el a fiúktól. Mivel ők [Watford] szerezték meg az első gólt, ezért nagyon rossz helyzetbe kerültünk. Időnként előfordul ilyen a futballban, de mi ebből a helyzetből nem tudtunk talpra állni."

 

Nem fogunk Lingard helyzetén lamentálni

"Nos, mivel Ben állva maradt, ezért nem hiszem, hogy egy emelés jó megoldás lett volna, de én nem voltam ott a pályán. Ez volt Jesse döntése. Jó elfutás volt a részéről, vezethettünk volna a félidőben, de ilyen előfordul. Néha kapu mellé lősz, néha meg bemegy."

 

 

Időbe telt, mire megtaláltuk a ritmust

"Nem volt meg a csapaton belül a hangulat, nem találtuk a játékunk ritmusát, intenzitását, és igazán a minőséget se. Addig, amíg meg nem szerezték a két góljukat, egyáltalán nem tudtunk ezeken a területeken semmit se felmutatni. Aztán nagyon el kellett kezdenünk helyzeteket kidolgozni, amit meg is tettünk - de nem tudtuk értékesíteni őket."

 

Erre reagálnunk kell

"Nem, nem számítottam hibára De Gea-tól, de ez mindenkivel előfordul. A futballban előfordulnak hasonló hibák. Most minden azon múlik lesz-e erre reakció, Davidtól és a csapattól egyaránt. Két mérkőzés vár ránk a karácsonyi időszakban, amelyeken talpra kell állnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!