Maguire: Nem voltunk elég jók

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire szerint a Vörös Ördögök nem voltak elég jók, ezért kaptak ki a Watford otthonában.


A védő a Sky Sports-nak adott interjújában elmondta, hiába az utolsó fél órában történt javulás, a csapat nem érdemelt semmit.

 

"Igen, azt gondolom, a második félidő sokkoló volt, majd sok helyzetet alakítottunk ki" - mondta Maguire. "0-2-nél, ha sikerül egy gólt szerezni, akkor kis lendületet kaphatunk, mint amit láttunk a Sheffield United ellen, de most nem voltunk elég jók, javulnunk kell."

 

Ole Gunnar Solskjaer ugyanazt a kezdőcsapatot küldte pályára, mint amely a Manchester City ellen játszott két héttel korábban, de a Vicarage Roadon lejátszott első félidő messze nem hozta azt játékban, mint amit az Etihadban lehetett látni.

 

Maguire elmondta, labdabirtoklásban jobbnak kell lenniük, valamint sokkal kegyetlenebb végrehajtásra van szükség a támadó harmadban.

 

"Kézben tartottuk az első félidőben a mérkőzést, ez nem kérdés, nem hiszem, hogy valós veszélyt jelentettek volna ránk. De nem tudtunk elég jól játszani, nem tudtunk elég gyorsan focizni. Nem tudtuk sokáig az ő térfelükön tartani a labdát."

 

"Minden alkalommal, amikor az ő térfelükön voltunk, eladtuk a labdát, ők pedig kontráztak. Csalódás, hogy kikaptunk, jobban kell játszanunk."

 

 

A Watford vezető gólját Ismaila Sarr szerezte, amihez azonban kellett David De Gea hibája is. A kapus Troy Deeney büntetőjénél nem sokat tehetett, de Maguire hiszi, hogy a hálóőr erősebbé válik azután, hogy feldolgozza szerencsétlen hibáját.

 

"David egy top kapus. Még csak néhány hónapja vagyok itt, de látom, hogy egy világklasszis kapus. Biztos vagyok abban, hogy karácsonykor ott lesz a kapuban és jól fog védeni annak érdekében, hogy gólt se kapjon. Mellé állunk. Ő egy top kapus, világklasszis kapus, szóval biztos vagyok abban, hogy túllép ezen."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!