Fergie: Meg tudjuk verni a riválisokat

Sir Alex Ferguson kizárta, hogy az elkövetkezendõ két bajnokin a United eldobna magától hat pontot.


A Vörös Ördögök riválisainak szurkolói reménykednek, sõt hisznek abban, hogy a következõ fordulóban a Manchester kikap az Arsenal otthonában, majd hazai pályán is vereséget szenved a Chelsea együttesétõl. A SkySports kérdezte az Everton elleni 1-0-ás gyõzelem után Fergusont a következõ két találkozóra vázolt lehetõségrõl, ami a Fõnöknek nem tetszését érte el.

"Ami megdöbbentõ számomra, hogy az emberek úgy állnak a Chelsea és Arsenal elleni meccseinkhez, hogy elveszítjük õket" - mondta Sir Alex.

 


"Miért ne nyerhetnénk meg ezeket a találkozókat? Miért mondják az emberek azt, hogy nem tudjuk legyõzni a Chelseat otthon, vagy az Arsenalt az Emiratesben, ahogy történt ilyen már korábban?"

"Azt mondtam ma a játékosoknak, felejtsenek el minden marhaságot és nyerjék meg a mérkõzéseket. Ez az, amit meg akarunk tenni. Megnyerjük a meccseinket és minden rendben lesz."

A United angol rekordnak számító 19. bajnoki címére hajt, amit akár már a következõ hazai Premier League találkozóján, a Chelsea ellen begyûjthet. A csapat karaktere bizalmat ad Sir Alexnek, ám csepp önelégültséget sem érez emiatt.

"Úgy vélem, nem szabad elszállnunk magunktól. Már csak négy márkõzésünk van, a játékosok erõfeszítései pedig kiváló lehetõséget jelentenek számunkra. Minden játékosunk nyerõ hozzáállással van megáldva, nem adják fel és eltökéltségük jobbá tesz minket."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!