Solskjaer reakciója a Wolves elleni kupadöntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, szombaton este igazságos eredmény született, amikor az FA-kupa 3. fordulójában 0-0-s döntetlenre végeztek a Wolverhampton Wanderers vendégeként.


A döntetlen igazságos eredmény

"A Wolves egy jó, erős csapat, akik nagyon kemények fizikálisan is. Azt gondolom, hogy az első félidőben jól játszottunk és labdabirtoklásban dominálni tudtunk. De a második játékrészre átvették a kezdeményezést, ez pedig megnehezítette a dolgunkat. Természetesen mindannyian fellélegeztünk, amikor ő [Matt Doherty] elvétette a fejesét és a kezére pattant a labda. De egyébként egy kiegyenlített mérkőzés volt, ahol a döntetlen az igazságos eredményt jelentette mindkét csapat számára."

 

A legfontosabb pillanatok a Molineux-ben

"Volt egy hatalmas helyzetük, amikor Sergio nagyszerű védést mutatott be, illetve több próbálkozásuk is, emellett az érvénytelenített góljuk után fellélegezhettünk. De nekünk is voltak lehetőségeink, Juan [Mata] például csak centikkel tévesztett a szabadrúgásánál. Marcus [Rashford] helyzete normális körülmények között bement volna. Balszerencséje volt, kapufát lőtt. Első vagy második labdaérintéséből gólt szerezhetett volna, de az első érintése miatt megnehezítette a saját dolgát. Emiatt még egy érintésre szüksége volt, így Coady vissza tudott zárni és ez az apróság jelentette a különbséget. Ez a balszerencse és ennyire közel voltunk a gólhoz."

 

Potenciális büntető

"Tizenegyes volt. Szerintem. Brandon a labda birtokában volt, az ellenfél pedig megrúgta a lábát. Talán a másik oldalról, de akkor is annak kellett volna lennie. De ezek az apróságok azok, amikről a futball szól. Nem jelenthető ki, hogy tiszta és egyértelmű hiba volt, szóval ez nem az az eset volt, amelynél a VAR-nak közbe kellett volna avatkoznia."

 

 

Chong és Romero letette a névjegyét

"Azt gondolom, hogy Tahith Chong fantasztikus volt ma este. Rengeteg problémát okozott az ellenfél számára és nagyon elégedett vagyok vele. Romero ahogyan helyezkedik és amilyen a jelenléte - nagyszerű, hogy ilyen játékos véd a védőnégyesünk mögött. Önbizalmat sugároz a társai felé. A játékostársai pedig természetesen magabiztosan is játszhatnak előtte. Fantasztikus dolog számomra, hogy számíthatok rá, amikor Davidnak [De Gea] pihenésre van szüksége."

 

Életben a kuparemények

"Abban reménykedtünk, hogy ma este kivívhatjuk a továbbjutást, de még mindig van rá esélyünk. Inkább egy újrajátszás, mint a kupából való kiesés. Természetesen tudtuk, hogy nehéz lesz itt játszanunk. Továbbra is ott vagyunk a kalapban, hazai pályán pedig egy picivel több esélyünk nyílik a továbbjutás biztosítására."

 

Kulcsfontosságú a rotáció

"Most abban a szakaszában vagyunk a szezonnak, hogy tudjuk, miként akarunk játszani, de nagyon sok energiát felemészt a mérkőzésről-mérkőzésre való rehabilitáció. Szükségünk volt időre ahhoz, hogy megfelelően felkészülhessünk taktikailag. Szerintem taktikailag készen állunk a mérkőzésekre, a taktikai mágnestáblán és a megbeszélések során pedig tudunk változtatni a dolgokon. De szükségünk van frissességre és tiszta fejekre. Néhányan sok meccset játszottak a szezon során és fáradtak - második pedig kevésbé, viszont ennek érzik a hatását a mérkőzésen végén."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!