Csapathírek a Ligakupa elődöntő első meccsére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a kedd esti, Manchester City elleni Ligakupa elődöntő első mérkőzését megelőzően.


A Vörös Ördögök egy alaposan felforgatott csapattal látogattak a Wolves otthonába az FA-kupa 3. fordulójában szombaton, de Harry Maguire és Tahith Chong is rúgást kapott a mérkőzés folyamán.

 

Mivel a sűrű időszak folytatódik a jövő héten is a meg nem erősített dátumú Farkasok elleni FA-kupa újrajátszás miatt, így Olenak nagy fejtörést okozhat a siker receptjének megtalálása a városi rivális sorozatban harmadik Ligakupa döntőjének megakadályozásához.

 

Az első, Old Traffordon rendezendő felvonást követően a visszavágóra január 29-én az Etihad Stadiumban kerül majd sor, ahol decemberben 2-1-es győzelemmel távoztak a norvég menedzser tanítványai.

 

Jesse Lingard és Anthony Martial betegség miatt nem volt ott a csapattal a Molineux-ben, míg Paul Pogba és Scott McTominay továbbra is sérülés miatt nem bevethetőek. Ole Gunnar Solskjaer így a lehető legtöbb időt kívánja biztosítani Maguire-nek és társainak ahhoz, hogy meggyőződjenek megfelelő erőnléti állapotukról a városi derbit megelőzően.

 

 

"Még egy kissé korai erről [Maguire helyzete] beszélni" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"A lehető legtöbb időt kívánjuk biztosítani számára. Tegnap még egy kicsit bicegett, de több mint 36 óra még rendelkezésére áll a kezdősípszóig, úgyhogy mindannyiuk kapcsán ki fogunk várni a lehető legtovább."

 

"Most egyébként sem áll rendelkezésünkre túlzottan sok idő arra, hogy az edzőpályán dolgozzunk és gyakoroljunk. Egyeztetések és rehabilitáció szerepel a programpontjaink között."

 

Amikor egyértelműen Lingard és Martial kapcsán kérdezték, így felelt Ole:

"Abban reménykedünk, hogy mindegyikük bevethető lesz, de biztosra még nem tudjuk, mert valakik gyorsabban, valakik pedig lassabban épülnek fel egy-egy betegségből. Úgyhogy ugyanazt a választ tudom most csak adni. A lehető legtöbb időt kell biztosítanunk számukra és a csapatösszetétel kapcsán holnap reggel fogunk döntést hozni."

 

David de Gea helyett Sergio Romero védett Wolverhamptonban és hozta le a mérkőzést ismét kapott gólt nélkül, míg Diogo Dalot csereként visszatérhetett sérüléséből, így október óta első mérkőzését játszhatta felnőtt szinten.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!