Solskjaer reakciója a City elleni Ligakupa vereségre

Ole Gunnar Solskjaer a Manchester United első félidei szenvedését fájlalta, amikor a Manchester City-től elszenvedett 3-1-es Ligakupa elődöntő vereséget követően nyilatkozott.


Első félidei szenvedések

"Nos, azt gondolom, hogy az első félidőben a góljukig kiegyenlített volt a mérkőzés. De a góljuk okozta sokkból nem tudtunk megfelelően felállni. Meg kell tanulnunk az ilyen helyzeteket jobban kezelni és biztosítani azt, hogy továbbra is a mérkőzésben tudjunk maradni. Maradjunk 1-0-s hátrányban, de tudjuk összeszedni magunkat. Most ez nem sikerült és talán azt is mondhatjuk, szerencsénk volt, hogy csak három gólos hátrányban voltunk a félidőben. Egészen a félidőig nem tudtunk napirendre térni a góljaik után, amikor is az edzői stáb egy kicsit helyre tette a dolgokat a fejekben."

 

Előre lépés a második játékrészre

"Szerettük volna látni az igazi karakterüket, mert nem volt elég jó, amit az első félidőben láttunk tőlük [játékosok]. A szünetben az volt a kérdés, hogy kiben van meg a hit, a büszkeség és a karakter ahhoz, hogy segítsen megfordítani a helyzetünket. Szerintem a második félidőben nagyszerű választ adtunk ezekre a kérdésekre. Nem igazán kérhettünk volna annál jobb választ, mint amit a második félidőben adtunk, a közönség támogatásával pedig mentünk előre ahogyan csak tudtunk. Voltak helyzeteink és többé-kevésbé erről szólt ez a játékrész. A második 45 percet 1-0-ra nyertük, ebből a szempontból pedig kimondhatjuk, hogy még meccsben vagyunk."

 

Matic hatása a második félidőben

"Nemanja beállításával nőtt a középpályás jelenlétünk és a tapasztalatunk. De ismételten arról szólt minden, hogy mennyire akartuk a labdát, mennyire hittünk benne, hogy képesek vagyunk megszerezni és előrejátszani - ez volt a kulcs."

 

 

Nyílt még a párharc

"Korábban is meg tudtuk mutatni, hogy egy hazai vereséget követően képesek vagyunk fordítani. A tavalyi PSG elleni párharc lesz számunkra ehhez a példa. Hinnünk kell ebben, amikor majd az Etihadba látogatunk és reménykednünk kell abban, hogy képesek leszünk megfelelő teljesítményt nyújtani. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amikor legutóbb ott jártunk, és a klub ezt időről-időre mindig képes produkálni."

 

A fiatalok tanulni fognak ebből

"Beszélnünk kell a fiatalokról. Brandon 19 éves. Mason 18, Marcus 22, úgyhogy igen, fiatal csapatunk van. Ez egy nagyszerű lehetőség volt számukra a tanuláshoz. Meg kell tanulnunk jobban megbirkózni azzal, ha hátrányba kerülünk. Brandon fantasztikus volt a második félidőben, ahogyan az elsőben is. Fred is. Azt gondolom, hogy Fred remekelt. A gólunkhoz pedig kellett Angel nagyszerű szerelése, Mason parádés passza és egy fantasztikus befejezés Marcustól, ez pedig ígéretes."

 

A figyelem már a szombati Norwich meccsre összpontosul

"Mit lehet tenni? Haza mész és sajnálod magadat? Nem, nincs esély arra, hogy a játékosok vagy én így tegyünk. Reagálnunk kell erre a helyzetre és szombaton nyernünk kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!