Friss hírek a sérültekről

Komoly erősítést jelenthet a Manchester Unitednek Harry Maguire a Norwich ellen, hiszen a védő bevethető állapotban lesz holnap.


Ole Gunnar Solskjaer a mai sajtótájékoztatója előtt az MUTV-nek adott nyilatkozatában elmondta, a védővel számolhat a hétvégén annak ellenére, hogy a Wolves elleni FA-kupa mérkőzésen csípősérülést szenvedett és kihagyta a Man City elleni Ligakupa elődöntőt.

 

Több helyen azt lehetett olvasni, hogy az angol válogatott játékosra hosszú kihagyás vár, ám a mai információ szerint Maguire készen állhat a kelet-angliai csapat ellen.

 

"Holnap van esély a játékára, ma edzést kap és meglátjuk, túljut-e azon, mert nem olyan rossz a helyzete" - nyilatkozta Solskjaer. "Holnap meglátjuk."

 

 

Jesse Lingard ismét beteg lett és az oldalvonalon kívülre került, ám ma este Eric Bailly és Tim Fosu-Mensah már játszhat a Newcastle elleni U23-as összecsapáson, miután felépültek súlyos térdsérülésükből.

 

"Jesse betegsége súlyosbodott, így nem számolhatok vele, ettől eltekintve kapunk vissza játékosokat. Eric és Tim ma este játszani fog a tartalékok között. Ez nagyon pozitív számukra, régóta várták ezt, egy ideje edzenek már, jó lesz látni őket."

 

Scott McTominay és Paul Pogba továbbra sem bevethető, a skót válogatott játékos várhatóan a februárban sorra kerülő szünet után térhet vissza.

 

A Kanárik legeredményesebb játékosa, Teemu Pukki minden bizonnyal kihagyja a holnapi találkozót, a combjával és lábujjával is gondja van, valószínűleg a fiatal Adam Idah helyettesíti őt, hiszen Josip Drmic-re sem számíthatnak a Norwich-nál.

 

Daniel Farke csapatából Timm Klose és Ben Godfrey is hiányozni fog, bár Jamal Lewis és Grant Hanley játékára van esély.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!