Youngról és átigazolásokról kérdezték a menedzsert

Ole Gunnar Solskjaer elkerülhetetlen kérdést kapott mai sajtótájékoztatóján. Kérdezték a Manchester United átigazolási tevékenységéről és a csapatkapitány, Ashley Young jövőjéről.


A Vörös Ördögöket számos játékossal szóba hozták már a januári átigazolási időszakban, miközben Young távozásáról is megjelentek hírek, ezért a menedzsert az érkezőkről és távozókról is kérdezték.

 

"Nem tudok sem igent, sem nemet mondani" - kezdte mondandóját Solskjaer. "De nem számítok sok érkezőre és távozóra."

 

"Ugyanazok a gondolatok vannak bennünk, mint egy hónapja. Azok a játékosok vannak itt, akik vannak, velük dolgozunk együtt. Ha történik valami, elmondjuk."

 

A főnököt arról is kérdezték, figyel-e a közelmúltban bizonyos játékost. Ole elismerte, hogy rendszeresen látogatja más csapatok mérkőzéseit, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy megfigyelő munkát végezne.

 

"Nem releváns, hol voltam. Más játékosról, más klubról van szó, nem tudok beszélni róla."

 

 

A lapok arról számoltak be a minap, hogy Young vagy most, vagy a nyáron távozik a csapattól. Solskjaer erre így reagált: "Ashley egyik játékosunk, csapatkapitányunk. Rengeteg találgatás napvilágot lát, nekünk kezelnünk kell ezt. Megszoktuk már ezt ennél a klubnál, de Ashley nagyon profi és koncentrált, nem hiszem, hogy ez változna."

 

"Ash és én beszélni fogunk, ha bármi felmerül. Nem sok játékos állt készen és volt egészséges, úgyhogy kellenek azok, akik itt vannak."

 

"Nagyon jó volt a klubhoz, ebben a szezonban nagyon jó csapatkapitány volt, majd meglátjuk, hol leszünk júniusban. És meglátjuk, hol leszünk februárban."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!