A United közel Fernandes megszerzéséhez

Filipe Dias portugál újságíró állítja, a Manchester United közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Sportingtól Bruno Fernandest.


A 25 éves játékost kiszemelte a nyáron a United és a Tottenham is, de végül maradt a portugál élvonalban, majd novemberben új szerződést írt alá.

 

Az O Jogo sportlap főszerkesztője, Filipe Dias szerint a Sporting egyre komolyabb pénzügyi gödörbe került, ezért kénytelen lesz eladni a középpályást.

 

"Eddig a történet annyi, hogy a United nagyon közel van Bruno Fernandes leigazolásához" - mondta Dias. "A két klub közt tárgyalások folynak, azt gondoljuk, hogy az elkövetkezendő napokban megköthetik az üzletet, sőt akár órákban, mert a Sportingnak nagy összegre van szüksége."

 

"Tavaly nyár óta más a helyzet. Nem fogadták el a Tottenham 70 millió eurós ajánlatát, ami úgy nézett volna ki, hogy előbb fizetett volna 40 milliót a londoni klub, majd a maradék 30-at később."

 

"Most a Sporting elfogadja a 70 millió eurót részletekben fizetve is. A United olyan klub, amit Bruno Fernandes nagyon kedvel és ahol nagyon szeretne játszani."

 

"Az elmúlt pár napban a tárgyalások fokozódtak, ezért arra számítunk, hogy nagyon közel a megállapodás."

 

 

Portugál lapok információja szerint vasárnap Ole Gunnar Solskjaer és segítője, Mike Phelan elutaztak a luzitánokhoz, hogy élőben nézzék meg a játékost a Porto elleni bajnokin, bár erre konkrét választ nem adott a norvég szakember a mai sajtótájékoztatón.

 

A 25 éves játékos még augusztusban azt állította, a Sporting akadályozta meg, hogy a Tottenhamhez szerződjön, miután kifejezésre juttatta vágyát, hogy a szigetországban szeretne játszani.

 

"Amikor nem jött össze a Spurs, az nem befolyásolta Bruno játékát, de mentálisan befolyásolta őt magát" - folytatta Dias. "Csapatkapitány, aki soha nem hagyja abba a panaszkodást, állandóan kiabál a játékvezetőkkel. Láthatod, hogy elege van, ő egy top játékos, akinek új kihívás kell."

 

"Itt Portugáliában ha egy nagy játékos vagy, aki vonzza a piacot, akkor van, hogy a klubok felülvizsgálják a szerződést, hogy megerősítsék pozíciójukat. Kicsit megemelték a bérét, de azt akarták, hogy a kivásárlási záradékban magasabb összeg szerepeljen, hogy nagyobb erővel rendelkezzenek a tárgyalásokon."

 

"Megpróbálták kicsit megemelni a fizetését, hogy megnyugtassák és kompenzálják azt a tényt, hogy nyáron nem sikerült eligazolnia."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!