Raul Jimenez is a kiszemeltek között

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United a Wolves játékosát nézte ki a csatárposzt erősítésére, emellett a Lyon támadója, Moussa Dembele is a jelöltek között van.


Raul Jimenez áprilisban érkezett véglegesen a Wolves csapatához, rekordnak számított összegért.

 

A mexikói támadó nemrég a Marca hírportálnak adott interjújában elmondta, hogy élvezi az életet a jelenlegi csapatánál, viszont továbbra is fejlődni szeretne. Jimenez továbbá hozzátette: "Egy pillantást kell vetnem a lehetséges feltételekre [az esetleges távozás esetén - a szerk.], és hogy ezek megfelelnek-e a számomra, a Wolves és a másik csapat számára."

 

 

A Sky Sports The Transfer Show műsorában Kaveh Solhekol a következőket mondta az ügyről: "A Manchester érdeklődik iránta (Jimenez), viszont nagyon nehéz lesz üzletet kötni, mivel nagyon jól teljesít, amióta a Wolves csapatához került."

 

"Ő az a játékos, akit kinézett magának a Manchester United és érdeklődnek is iránta. Elég nehezen tudom elképzelni, hogy a Wolves eladja őt, főleg januárban."

 

A mexikói mellett a United a Lyon csatárát, Dembelét is élénken figyeli, akiért a Chelsea egy 34 millió fontos ajánlatot tett az elmúlt napokban, de a franciák visszautasították.

 

Dembele 18 hónappal ezelőtt érkezett a Lyonhoz a Celtic csapatából 20 millió fontért, azóta pedig 30 gólt szerzett a Ligue 1-ban.

 

 

"Ők (United) egy másik támadót is szeretnének megszerezni. Lehetne arról vitatkozni, hogy sikerült-e nekik pótolni Romelu Lukakut, minden megszerzett találatával együtt" - tette hozzá Solhekol.

 

"Ezek azon játékosok, akiket figyelemmel kísérnek: az egyik Moussa Dembele a Lyonból. Ő szívesen játszana Angliában, a probléma csupán az, hogy a Lyon nem szeretné ebben a hónapban eladni."

 

"Szóval elég nehéz üzlet lenne, de azt gondolom, hogy szeretne a Manchester Unitedben játszani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!