Ole örült a támadó teljesítménynek

Ole Gunnar Solskjaert izgalommal töltötte el a Manchester United energiája, amit a Norwich City ellen mutatott támadásban.


A Vörös Ördögök támadói élvezettel játszottak a bajnokin, Marcus Rashford 200. manchesteri találkozóját két góllal ünnepelte, Anthony Martial csodás fejessel növelte góljai számát, Mason Greenwood pedig csereként beállva iratkozott fel a góllövők közé.

 

Lehetett volna több is, hisz Brandon Williams óriási helyzetet hagyott ki, pedig megszerezhette volna első gólját az Old Traffordon egy olyan meccsen, melyen dinamikus produkciót nyújtott.

 


KIVÁLÓ MUNKAMORÁL

 

"Nagyon boldog vagyok. Támadólag léptünk fel. Azt akarom a csapatomtól, hogy az ellenfél úgy menjen el innen, hogy arról beszéljenek, hogy a Man United nagyon keményen dolgozó gárda."

 

"Minden Premier League meccsen ki kell használni a nyomást és dominanciát. A második félidő nagyon jó volt ebből a szempontból."

 

"Otthon játszunk, nyerünk 1-0-ra. Könnyen lehettél volna csalódott az első félidő után, amiért nem mentünk kettővel vagy hárommal, de az, ahogyan a pályát felszántották, mint egy üldöző kutya, azért nagyon büszke vagyok."

 

 

SOK POZITÍVUM

 

"Úgy vélem, Andreas igazán jól kezdte a mérkőzést számunkra. Anthony ahogy űzte az ellenfelet, Juan megmutatta kvalitásait, szóval igen elégedett vagyok az egész teljesítménnyel. Amikor csak elveszítettük a labdát, láthattad, hogy Anthony, Juan és Andy üldözik a labdát."

 

"Az a védés Davidtől a szünet előtt nem sokkal nagyon nagy volt nekünk is, neki is és a mérkőzés szempontjából is, hiszen ha 1-1 lett volna a szünetre, teljesen más mérkőzés lett volna. David ma nagyon magabiztos volt."

 

 

KÉT GÓL MARCUS-TÓL A 200. MECCSÉN

 

"Egész szezonban szenzációs. A munkabírása, hozzáállása kiváló volt, akárcsak a két gólja. Az elsőnél nagyszerű befejezést választott, a másodiknál pedig nyugodt, higgadt volt a büntetőnél. Emlékezve, legutóbb kettőt is kihagytunk a Kanárik ellen, tegnap gyakorolta is a tizenegyeseket, úgyhogy nagyon biztos voltam, hogy belövi."

 

 

"Micsoda eredmény ennyi évesen elérni a 200 mérkőzést! Elképesztően jó volt vele együtt dolgozni eddig. Ő egy nagyszerű srác kiváló hozzáállással. Tanulni akar, fejlődni akar és tudja, hogy földön kell maradnia. Mindig bevethető, elég sok rúgást kap, de soha nem fogja mondani meccs előtt, hogy nem akar játszani."

 

 

MASON A MESTERLÖVÉSZ

 

"Arra számítasz, hogy kaput talál. Remek gól volt és nagyon örülök, hogy három középcsatár is gólt lőtt ma. Csak arra kell figyeljünk, hogy ne szálljon el, és akkor nem is fog, de a kapu előtt kivételes adottságai vannak. Hatalmas tehetség és a legjobb adottságokkal megáldott befejező."

 

 

WILLIAMS AZ ELSŐ SZÁMÚ BAL BEKK?

 

"Oda akarunk eljutni, hogy a játékosok megértik, ha jól játszanak, megtartják a helyüket. Ha nem, versengés van mögöttem. Jó a verseny azon a poszton, Brandon pedig soha nem hagyott cserben minket. Újabb kiváló teljesítmény volt tőle."

 

"Éhsége határozottan egy lecke mindenki számára, aki focista akar lenni, akárcsak a hozzáállása. Neki, nekem és a klubnak ragaszkodnia kell ahhoz, hogy ezt az éhséget megtartsuk benne. Nem számítok arra, hogy változni fog, mert megvan hozzá a szíve és ha a szív megvan, akkor az megvan, nem vész el."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!