Csapathírek az FA-kupa újrajátszásra

Eric Bailly egyre közelebb van ahhoz, hogy maximális erőnléti állapotba kerüljön, de Ole Gunnar Solskjaer Manchester Unitedjének meccsnapi kerete várhatóan hasonló lesz a hétvégihez, amikor szerdán este a Wolves látogat az Old Traffordra az FA-kupa 3. fordulójának újrajátszásán.


A Vörös Ördögök a szombati, Norwich City elleni 4-0-s sikert követően ismét hazai környezetben játszhatnak majd.

 

Bailly pénteken az U23-as csapat Newcastle United elleni bajnokiján hosszú idő után ismét pályára léphetett, karöltve Timothy Fosu-Mensah-val, ma (kedd) este pedig folytatja a rehabilitációs folyamatot, amikor zártkapus mérkőzés keretében játszik a korosztályos csapat a Sheffield Wednesday fiataljaival szemben.

 

"Valószínűleg ugyanabból a keretből válogathatok majd, mint a hétvégén a Norwich ellen" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Eric ma újra játszani fog, zártkapuk mögött, szóval már nagyon közel van a teljes edzettségi állapothoz, de még egy pár napra szüksége van, úgyhogy a holnapi meccs korai lenne számára."

 

 

Úgy tűnik, hogy Ashley Young ismételten hiányozni fog a csapatból, míg Luke Shaw játéka kérdéses azt követően, hogy a szombati bemelegítés során térdín húzódást szenvedett és így a helyét Tahith Chong vette át a kispadon. Jesse Lingard bevethetősége szintén bizonytalan, miután betegség miatt kihagyni kényszerült a Norwich elleni meccset is.

 

A norvég menedzsernek döntést kell hoznia azt illetően, hogy pihenteti-e Rashfordot a világ legrégebbi kupasorozatának 4. fordulójába való továbbjutásról döntő holnapi találkozón, ahol január 26-án a Tranmere Rovers vagy a Watford látná őket vendégül, ha sikerrel vennék a Wolves jelentette akadályt.

 

Paul Pogba, Scott McTominay és Marcos Rojo továbbra sem bevethetőek sérülések miatt.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

FA-kupa 3. forduló újrajátszás, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!