Hírek Rashford sérüléséről

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Marcus Rashford kapcsán a Wolverhampton Wanderers ellen 1-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzést követően.


Gólnélküli állásnál a menedzser Rashfordot cserélte be Daniel James helyére a mérkőzés 64. percében, de a saját nevelésű támadó nem töltött el túlzottan sok időt a pályán, ugyanis 14 perccel később egy Matt Doherty-vel történt összecsapás következtében megsérült.

 

Bár a Vörös Ördögök házi gólkirálya még rövid időre a pályán tudott maradni, pár perccel később Solskjaer lecserélte.

 

A mérkőzés után nyilatkozva a norvég menedzser beszámolt Rashford egészségi állapotáról és hogy várhatóan számíthat-e majd rá a vasárnapi Liverpool elleni rangadón.

 

 

"Mostanság a hátával bajlódott, de ez most egy másik ügy" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Most egy másik problémával kell megküzdenie. Nem hiszem, hogy összefüggnek, de le kellett jönnie a pályáról. Annyit tudok elmondani, hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni és majd meglátjuk, hogy sikerül-e megfelelő állapotba hoznunk vasárnapra, de nem tudom megígérni. Oda kell rá figyelnünk."

 

Amikor mérkőzés utáni sajtótájékoztatója keretében is erről kérdezték újságírók, Ole így folytatta:

"Nem akartam őt játszatni, de győznünk kellett. Visszaütött. Csak annyit mondhatok, hogy dolgozni fogunk azon, hogy pályára léphessen. Ő bevethető és egészséges volt az egész szezonban. Gyorsan gyógyul. Az utóbbi időben egy kicsit szenvedett, de leginkább csak a fáradtságtól."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!TV műsor

Liverpool - Manchester United

Premier League 23. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások