Solskjaer reakciója a Liverpool elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt a Manchester United teljesítményével és elszántságával, annak ellenére, hogy 2-0-s vereséget szenvedtek a Liverpooltól az Anfielden.


A második félidei reakció

"Azt gondolom, hogy nagyon jól reagáltunk. Persze a szünet utáni első 10 percben beszorítottak minket, ez néha előfordul jó csapatok ellen, de volt egy fantasztikusan teljesítő kapusunk. Voltak a munkájukat jól végző védőink is és vissza tudtunk kapaszkodni a meccsbe. Helyzeteket dolgoztunk ki, nagy lehetőségeket, nyomás alá helyeztük őket és sikerült jól átmennünk védekezésből támadásba. De aztán az utolsó labdák, befejezések, beadások nem voltak elég jók. Az utolsó félóra nagyon jól sikerült."

 

Friss információk Marcusról

"Stressztörést szenvedett a Wolverhampton ellen és ilyen problémája nem volt előtte. Balszerencséje van Marcusnak, hosszabb időre kidőlhet. A szezonközi szünet utánig nem térhet majd vissza. Nem tudom mennyire lesz hosszú a kihagyása, nem vagyok orvos, de normális esetben egy stressztörést hat hétbe telik meggyógyítani és valószínűleg utána még szüksége lesz rehabilitációs időszakra is."

 

Sérülések és potenciális érkezők

"Rengeteg sérüléssel bajlódnak a nagy játékosaink ebben a szezonban. Most Marcus, Anthony pedig korábban dőlt ki hónapokra, Paul a fél szezont kihagyta és Scott is hónapokra harcképtelenné vált. Ez csak egy nagyon balszerencsés helyzet, amelyben most vagyunk. Előfordulhat, hogy az átigazolási időszakra való tekintettel körülnézünk rövid távú ügyletek tekintetében, amelyek kisegíthetnek minket a nyárig. Emellett oda kell figyelnünk a létszámra is, mert sok a sérültünk, szóval ha a megfelelő játékosok elérhetőek és illenek hozzánk, akkor vásárolhatunk. Ha kölcsönszerződések elérhetőek, akkor azok is lehetőséget nyújthatnak. De vannak itt olyan játékosaim is, akik égnek a bizonyítási vágytól."

 

 

Fred teljesítménye

"Ő egy nagyon-nagyon jól teljesítő játékos. Mindegyik szurkolónk láthatja, hogy miért hittünk benne. A pálya összes fűszálát felszántja és párharcokat nyer. Természetesen sokkal magabiztosabb a labdával. Nagyon elégedett vagyok Freddel."

 

A Liverpool idegesnek tűnt

"Természetesen soha nem lehetsz boldog, ha elveszítesz egy mérkőzést. Csalódást keltő volt az első bekapott gólunk pontrúgás után. Nem tudtunk elég jól megbirkózni a szituációval. De az utolsó fél órában azt gondolom, hogy remekeltünk. Visszaszorítottuk őket, letámadtunk, a második félidőben többet birtokoltuk a labdát, mint ők. Azt gondolom, hogy idegesnek tűntek, és persze amikor a végjátékban mindenkit felküldtünk a gólszerzés reményében, akkor sikerült egy újabb gólt szerezniük."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!