Csapathírek a Tranmere meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer több változást is eszközölhet kezdőcsapatában a vasárnapi, Tranmere Rovers elleni FA-kupa mérkőzésre.


A Vörös Ördögöknek hamar lehetőségük nyílik talpra állni a két egymást követő Liverpool és Burnley elleni bajnoki vereségek után azzal, hogy ha biztosítják helyüket a világ legrégebbi kupasorozatának következő körében.

 

A League One-ban, tehát a harmadosztályban szereplő Tranmere csütörtökön este, hosszabbításban vívta ki a manchesteriek fogadásának lehetőségét, amikor újrajátszás keretein belül a Watfordot ejtettek ki.

 

Victor Lindelöf betegség miatt kihagyni kényszerült a szerdai, Bordók ellen 2-0-ra elveszített bajnokit, amellyel csatlakozott a Marcos Rojo, Axel Tuanzebe, Scott McTominay, Paul Pogba és Marcus Rashford alkotta hiányzók köréhez.

 

Mindazonáltal a svéd most készen áll, hogy visszatérhessen a védelembe a Prenton Parkban.

 

 

"Victor újra bevethető lesz" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Meggyógyult, így plusz egy ember áll a rendelkezésemre. Ez jó dolog, emellett pedig nem tudok arról, hogy bárki komolyabb sérülést szenvedett volna a hét közben."

 

Tuanzebe játékára továbbra sem számíthat a norvég menedzser, azonban már nincs messze attól, hogy újra a pályán láthassuk.

 

"Axel a szezonközi szünetet követően fog visszatérni hozzánk és kezdheti meg az edzésmunkát" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Nagyon nehéz időszakon van túl, mert sokkal tovább tartott a felépülése, mint azt előzetesen gondoltuk volna. Biztosra kell mennünk azt illetően, hogy a visszatérése csak akkor történik meg, ha tényleg minden rendben van vele."

 

"Még három mérkőzésünk van hátra a szünetig. Csak két nap telt el az előző meccsünk óta, úgyhogy még minden a regenerálódásról szól. Megfelelően fel fogunk készülni vasárnapra és össze kell tartanunk, de az utolsó energiánkat is mozgósítanunk kell mielőtt lenne egy kis pihenőnk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tranmere Rovers - Manchester United

FA-kupa 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!