Ighalo és Slimani a United célkeresztjében

A Sky Sports friss értesülései szerint a Manchester United rövidtávú megoldást szeretne találni csatárposztra.


A kiszemeltek között található az egykori Watford játékos, Odion Ighalo, továbbá a Leicester City korábbi támadója, Islam Slimani is. Azt fontos kiemelni, hogy a kiszemelteket csupán kölcsönbe szeretné megszerezni a klub.

 

Ighalo jelenleg a kínai Shanghai Shenhuában játszik, és a jelenlegi szerződéséből két év van hátra. Slimani pedig kölcsönben tölti az idei szezont a Monaco csapatában.

 

A nigériai válogatott Ighalo 17 gólt szerzett 55 mérkőzésen a Premier League-ben, mielőtt 2017-ben Kínába igazolt.

 

Slimani 13 gólt tudhat magáénak 46 mérkőzésen a Leicester színeiben, viszont 2016-os érkezése után játszott kölcsönben a Newcastle-nél, a Fenerbahcénál és jelenleg a Monacót erősíti.

 

 

A 2-0-s Burnley elleni vereséget követően Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy a klubnak minőségi igazolásra van szüksége, hogy pótolja a hiányzókat.

 

Azóta felröppentek olyan hírek, hogy a United a Birmingham City 16 éves játékosáért, Jude Bellinghamért 30 millió fontot fizetne.

 

Továbbá a Bruno Fernandes-ügy is folytatódott, a legfrissebb értesülések szerint a Vörös Ördögök 10 millió fonttal kevesebbet kínálnak a játékosért, mint amennyit a portugálok szeretnének érte.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!