Solskjaer reakciója a Tranmere legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt játékosai hozzáállásával, miután a Manchester United 6-0-s győzelmet aratott az FA-kupában a Tranmere Rovers vendégeként.


Megfelelően alkalmazkodtunk

"Láttuk a pályát és ez alapján meg tudom érteni, hogy ha a játékosok úgy érezték, nem akarnak ezen játszani. Biztosra mentünk a mérkőzést megelőzően, hogy a megfelelő hozzáállással vágjunk neki. Ki kellett mennünk a pályára és el kellett végezni a feladatunkat. Mindenki azt várja, hogy hibázzunk, de a játékosok remekül teljesítettek. Természetesen az első percekben volt egy kis bizonytalanság bennünk. De aztán hamar és jól össze tudtuk szedni ebből magunkat, 15 perc alatt szerzett 3 góllal pedig csak elégedett lehet az ember. Különböző gólszerzőink voltak, amely önbizalomszerzés szempontjából is nagyon jó, nem kaptunk gólt, és eredményesek tudtunk lenni pontrúgásokból is, szóval rengeteg pozitívum van."

 

Maguire góljáról

"Már rég óta vártunk erre a góljára! Nagyszerű módja volt ez Harry számára a gólgyártás megkezdésének és reméljük folytatni is tudja ezt a sorozatot. Végül a támadóink is betaláltak, Jesse is, úgyhogy elégedett vagyok a hozzáállással. Bizonyos pillanatokban úgy tűnt, hogy nagyon könnyed a játékunk és szerintem jól is játszottunk. Remekeltünk."

 

 

A pályával nem volt probléma

"Nem panaszkodunk. Természetesen tudták, hogy koncentrálniuk és fókuszálniuk kell, de ezzel együtt azt is mondtuk, hogy a saját játékunkat kell játszanunk és meg kell találnunk az üres területeket, a labdát a földön tartva. Ha direkt játékot akartunk volna a levegőben, akkor azok nem mi lettünk volna. Kiharcoltuk magunknak a lehetőségeket és nem panaszkodhatok. Reggeltől, amikor találkoztunk Carringtonban, mindenki koncentrált volt. Messzire akarunk jutni a kupában. Ez egy nagyszerű sorozat."

 

Az ötödik forduló sorsolásáról

"Talán lehetne egy hazai mérkőzésünk [utolsó hat FA-kupa meccséből ötöt idegenben játszott a United], ki tudja! Nem akarok vészjósló lenni, de várjuk ki a sorsolást."

 

Következik a City és a Wolves

"Egy újabb hosszú hét áll előttünk. Könyörtelen két hónapon vagyunk túl és még két meccsünk hátra van a szezonközi rövid szünetünket megelőzően, úgyhogy a játékosoknak lesz megfelelő mennyiségű energiája erre a két meccsre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!