Egyezség született a Sportinggal Fernandes árában

A Manchester United 68 millió fontot fog kifizetni a Sporting Lisszabon középpályásáért és már csak a személyes feltételekben kell dűlőre jutniuk a feleknek. Bruno Fernandes csütörtökön eshet át az orvosi vizsgálatokon.


A játékost már lencsevégre is kapták a lisszaboni repülőtéren, aki Manchesterbe tart, hogy véglegesítsék az átigazolás részleteit, így csütörtök reggel elvégezhetik az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokat.

 

A United az elmúlt 24 órában kétszer is megemelte ajánlatát, és a második összeg már a Sporting illetékeseit is meggyőzte, így végül 80 millió euró ellenében teszi majd át székhelyét a portugál fővárosi csapat kapitánya.

 

Ezzel egy több hónapos tárgyalási folyamat végéhez ért a játékos átigazolásának kálváriája. Ed Woodward és a Sporting igazgató Hugo Viana egy 55 millió eurós előlegre nyújtottak kezet egymásnak, ami további bónuszokat von majd maga után.

 

Bruno Fernandes végre Manchester felé vehette az irányt

 

Ennek értelmében plusz 10 millió euró üti majd a Sporting markát a legevidensebb célkitűzések beteljesülése esetén, illetve további 15 millió eurót kapnak a portugálok, ha egyéb feltételek is teljesülnek a későbbiekben. Utóbbi eshetőségek közé tartozik állítólag az is, hogy Fernandes Aranylabdát nyer.

 

Jelenleg a Sporting felelős szakemberei az összes szükséges dokumentum megérkezésére várnak, hogy azokat aláírva véglegesítsék a megállapodás tényét. Ezek után már csak jogi akadályokba ütközhetne az átigazolás.

 

Bár a realitás az, hogy Bruno Fernandes csütörtök reggel esik át az orvosi vizsgálatokon, azt sem lehet kizárni, hogy erre már szerda este sor kerülhet attól függően, hogy milyen gyorsan készülnek el a papírmunkával az illetékesek.

 

Érdekesség, hogy a Barcelona is bejelentkezett Fernandes-ért, sőt valamivel nagyobb összeget is biztosítanának, ám ennek az összegnek jelentős részét legkorábban csak nyáron tudnák átutalni a Sporting számlájára. Emellett az is eltántoríthatta a megegyezéstől a feleket, hogy a Barca állítólag a 2020/2021-es szezon végéig kölcsön kívánta adni Fernandes-t a Valenciához, ami érthetően nem volt ínyére az ambiciózus játékosnak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!