Solskjaer reakciója a Ligakupa kiesésre

Vegyes érzelmei voltak a Manchester United menedzserének, Ole Gunnar Solskjaernak az idegenbeli 1-0-s Manchester City elleni győzelmüket követően, mert az nem bizonyult elégnek a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a döntőbe jutáshoz.


Szigorú kiállítás

"Természetesen nehéz itt játszani és 11 emberrel is gólt szerezni, nem hogy tízzel. Egy ilyen esetnek soha nem szabad kiállításnak lennie. Ironikus számomra, hogy már az első szabálytalanságáért sárga lapot kapott, majd majdnem a másodikért még egyet - ami nem is volt igazából fault. És igen, az utolsó sárgát ért. De ők hányszor szabálytalankodtak ellenünk? Az első félidőben mennyi szabálytalanságot szenvedett el Dan James és [Jesse] Lingard? Számomra ez az első számú kérdés és ennek nem szabadna így lennie, mert egyébként nagyon büszke vagyok ezekre a játékosokra. Hat hét alatt kétszer legyőzték a City-t a saját pályájukon. Idejöttek és tényleg mindent kiadtak magukból."

 

A fiúk mindent beleadtak

"Ezek a fiúk nagy utat jártak be. Tényleg mindent beleadtak. Fejlődtek - szerintem, bár az első félidőben nem tudtunk sok nagy és tiszta helyzetet kidolgozni, de visszaszorítottuk őket és voltak olyan időszakaink, amikor mi támadtunk, ők pedig mélyen beszorítva védekeztek, amely elégedettségre ad okot számomra."

 

 

Hiányzik Rashford?

"Természetesen hiányzik Marcus, Paul [Pogba], Scott [McTominay], a nagy játékosaink, de mi nélkülük is győzni tudtunk idegenben a City ellen. Hihetetlenül büszke vagyok, hogy ezek a fiúk meddig jutottak, ezt pedig nekik is fel kell ismerniük. Ugyanezzel a hozzáállással és karakterrel kell folytatniuk a munkát és a védekezésben is azt kell folytatniuk amit most láttunk tőlük. Nálunk véd a világ legjobb kapusa, amikor formában van; ő tartott minket mérkőzésben. Fura érzés így kiesni, de ettől még büszke vagyok a játékosokra."

 

Ki nyűgözte le a menedzsert?

"David ismét bizonyította, hogy ő a világ legjobb kapusa. Szerintem a védőnégyesünk Harry [Maguire] és Victor [Lindelöf] vezetésével parádés volt. Az ifjú Brandon Williams megint hihetetlen teljesítményt nyújtott. Nemanja pedig számomra a mérkőzés legjobbja volt."

 

Még egy utolsó nagy erőbedobás szombaton

"Jól sikerült nyomást gyakorolnunk az ellenfelünkre. Tudjuk, hogy a fiúk nagyon fáradtak: már a térdükön járnak. Az utolsó porcikájukból is igyekszünk minden energiát kisajtolni és ismételten fantasztikusak voltak. Tudunk mindent a Wolvesról; ahogyan ők is rólunk. Úgyhogy nem kell túlzottan sok időt az edzőpályán töltenünk a rájuk való felkészüléssel, koncentrálhatunk csak a pihenésre és a regenerálódásra mielőtt még egy utolsó nagy hajtásunk lenne."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 25. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!