Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer utalást tett arra, hogy Odion Ighalo hétfőn este bemutatkozhat a Manchester Unitedben, amikor a Chelsea vendégei lesznek.


A menedzser a hét elején már megerősítette, hogy a nigériai támadó elutazik majd a keret többi tagjával Londonba és elárulta, hogy a Stamford Brige-en nem fog akadályt jelenteni a pályára lépését illetően az, hogy a hét folyamán nem edzhetett együtt társaival.

 

"Soha nem mondtam azt, hogy játékra kész állapotban lesz hétfőre" - kezdte Ole újságíróknak mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Velünk lesz, együtt utazunk majd és természetesen csak elővigyázatosságból vártuk ki a két hetet vele kapcsolatban."

 

"Elutazik velünk, aztán majd meglátjuk, hogy bevetjük-e vagy sem."

 

"Elvégezte az edzésmunkát, így minden csak azon múlik egyébként, hogy mennyire lesz képes beilleszkedni a közösségbe a kínai kalandja után. Hozzá kell szokni a játékostársakhoz, a csapathoz és a játék sebességéhez, amilyen gyorsan csak lehet."

 

 

A norvég menedzser visszaemlékezett saját debütálására is, amikor 1996-ban egy Blackburn Rovers elleni bajnokin csereként tudott eredményes lenni.

 

"Nem volt szükségem edzésre ahhoz, hogy beálljak és valamit tegyek a csapat érdekében."

 

"Csatárként néha csak a pályára kell hogy küldjenek és azt kell tenned, amit mindig is szoktál. Előfordulhat, hogy a kispadról beállva gólt szerez a csapatban azáltal, hogy mindent ugyanúgy csinál, ahogy korábban tette."

 

Ighalo mellett a csapat másik újdonsült szerzeménye, Bruno Fernandes pedig manchesteri pályafutása első idegenbeli találkozójára készülhet.

 

Scott McTominay és Axel Tuanzebe is elutazott a Vörös Ördögök téli, marbellai edzőtáborába és nagyon sokat dolgoztak az erőnléti stábbal karöltve, de Ole elismerte a Kékek elleni rangadó még talán túl korai lenne a december óta hiányzó páros számára.

 

Paul Pogba és Marcus Rashford továbbra is harcképtelenek, míg Tim Fosu-Mensah - aki ebben a szezonban még egy mérkőzésen se léphetett pályára, de Spanyolországban ott volt a csapattal - megint kisebb sérülést szenvedett, de remélhetőleg a hónap végére már harcképes lesz.

 

"Nem hiszem, hogy bárki visszatérésére számíthatnánk a Chelsea ellen" - tette hozzá Ole.

 

"Mivel Scotty, Axel és Tim még csak nem olyan régen csatlakoztak újra a felnőtt csapat keretéhez, ezért még nem állnak készen a játékra. És természetesen Paul se."

 

"Hogy miként fogunk Marcus, Paul és Scott nélkül játszani? Meg fogunk birkózni ezzel a feladattal."

 

"Vannak olyan játékosaink, akik játéklehetőséghez fognak jutni. Most sokat pihenhettek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!