Solskjaer reakciója a Chelsea legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt a Manchester United győztes Premier League-be való visszatérésével a téli szünetet követően.


A lehető legjobb visszatérés

"Nos, ismételten nem kaptunk gólt, most már sorozatban a negyedik mérkőzésünkön. Egyre jobbak vagyunk védekezésben, emellett pedig két nagyon szép gólt is szereztünk. Elégedett vagyok a találatainkkal. Szerintem egy picit berozsdásodottak voltunk. Néha egy kis időbe telik letakarítani a pókhálókat. A játékosoknak volt egy hét szabadságuk, majd egy hét edzőtábor. A második félidőben jobbak voltunk, erőnlétileg is, de az első játékrész eléggé nehézkesre sikerült."

 

Lenyűgöző gólok a Vörös Ördögöktől

"Időnként nagyon jó egyéni teljesítményeket láthattunk. Szerintem az első félidőben túl negatívak voltunk, túl sokszor játszottuk hátra a labdát a kapusunknak; emellett pedig olyan technikai hibákat is vétettünk, amilyeneket normál esetben nem szoktunk. De a góljaink fantasztikusak voltak. Aaron sokat dolgozott a beadásain, Anthony-nak pedig megszámlálhatatlan alkalommal mondtuk el, hogy ilyen helyzetekben érkezzen meg a hatos területére. Harry pedig folyamatos viccelődések kereszttüzében volt a fejesei által, úgyhogy éppen itt volt az ideje így gólt szereznie."

 

 

A Chelsea érvénytelenített góljai

"Mindenki azt akarja, hogy a megfelelő döntések szülessenek, mi pedig örülünk, hogy így történt, mert ezek segítség nélkül nem így alakultak volna. Ebben a szezonban már számtalanszor bebizonyosodott, hogy a futballnak szüksége van erre a segítségre. A miértjét nem tudom. A Giroud-gól lesről született. Zouma góljánál ránéztem a kijelzőre és látszott a hátulról történő lökés. Szóval számomra az sem volt gól."

 

Maguire potenciális kiállításáról

"Nem gondolom, hogy piros lapot érdemelt volna. Csak magát védte. Az ellenfél egyik játékosa [Michy Batshuayi] állt fölötte, ő pedig pont ott tartotta a lábát, ahol neki nagyon fájt."

 

Harc a Bajnokok Ligája indulást érő helyekért

"Ez önbizalmat és lehetőséget ad most számunkra. Szoros verseny lesz; senkitől nem számíthatunk segítségre azáltal, hogy ma este játszottunk és csütörtökön újra meccsünk lesz [az Európa-ligában]. Ha az életem múlna rajta se tudom megérteni, hogy miért nem szombaton játszottunk. Újra össze kell szednünk magunkat és amilyen gyorsan csak lehet regenerálódunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!