Csapathírek a Club Brugge elleni első meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, Victor Lindelöf visszatérhet a csapatba a csütörtöki, Club Brugge elleni Európa-liga mérkőzésre, Mason Greenwoodot viszont nélkülözni lesznek kénytelenek.


A svéd bekk betegség miatt kihagyni kényszerült a Chelsea elleni idegenbeli 2-0-ra megnyert bajnoki rangadót, de Belgiumba elindult a csapattal a legjobb 32 közötti párharc első felvonására.

 

Azonban Solskjaer nem számíthat majd Mason Greenwoodra és Scott McTominay-re sem, akik Manchesterben maradtak.

 

A norvég menedzser arra tett utalást, hogy valamilyen módon rotálni tervez a mérkőzésen, amelyen Odion Ighalo először lehet majd a kezdőcsapat tagja.

 

"Ma még nem fogom elárulni a csapat összetételét" - kezdte szerda esti sajtótájékoztatóját.

 

"De az előttünk álló mérkőzésekre tekintettel rotálnunk kell, és igen, ő [Ighalo] egyike lehet azoknak, aki kezdhet. Még nem döntöttük el 100 százalékosan."

 

Szerda délelőtt a Belgiumba repülés előtti utolsó edzés legpozitívabb pillanata volt, amikor Scott McTominay ismét megjelent a felnőtt csapat edzésén. Azonban a második számú európai kupaporondon való megmérettetés még túl korai a skót középpályás számára.

 

 

Emellett Solskjaer megerősítette, hogy Marcus Rashford és Paul Pogba belátható időn belül nem lesznek még bevethetőek.

 

"Abban reménykedek, hogy Marcus játszhat még a szezonban" - tette hozzá.

 

"De a szezon legvége is eléggé bizonytalan számára. Szóval remélhetőleg tovább tudunk jutni, végig tudunk menetelni ebben a sorozatban és meg tudjuk hosszabbítani a szezont."

 

"Időbe fog telni számára a felépülés. Nem vagyok orvos, de természetesen abban reménykedtem, hogy gyorsabban fel fog épülni, mint amennyi időre most tűnik, hogy nélkülöznünk kell. Tehát még további hónapokig biztosan nem számíthatunk rá."

 

"Paul még nem állhatott edzésbe, úgyhogy a visszatérése azon fog múlni, hogy miként érzi magát vagy mikor áll készen, de egyelőre ehhez még nincsen közel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!