Ighalo máris jó benyomást tett Solskjaerra

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer boldogan újságolta, hogy a kölcsönbe megszerzett Odion Ighalo már első Vörös Ördögként teljesített edzésén megcsillantotta gólszerzési képességeit.


A nigériai támadó a Sanghaj Shenhua együttesétől érkezett Manchesterbe a szezon végéig, hétfőn este a Chelsea ellen 2-0-ra megnyert idegenbeli rangadón pedig be is mutatkozhatott újdonsült együttesében, amikor Anthony Martialt váltotta csereként a mérkőzés utolsó perceiben.

 

A 2019-es Afrikai Nemzetek Kupája gólkirálya többször is megcsillantotta támadásbeli képességeit a Kékek ellen és majdnem gólt is tudott szerezni, ám Willy Caballero hárítani tudott.

 

Ighalo is tagja a Club Brugge elleni Európa-liga összecsapásra Belgiumba elutazott keretnek és a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Solskjaer gyakorlatilag kiteregette lapjait a középcsatár potenciális bevetésével kapcsolatban a Jan Breydel Stadiumban.

 

"Ma még nem fogom elárulni a csapat összetételét" - kezdte Ole.

 

"De az előttünk álló mérkőzésekre tekintettel rotálnunk kell, és igen, ő [Ighalo] egyike lehet azoknak, aki kezdhet. Még nem döntöttük el 100 százalékosan."

 

Amikor arról kérdezték Solskjaert, hogy milyen tudással gazdagodott a Vörös Ördögök kerete Ighalo érkezésének köszönhetően, az egykori kiváló csatár több különböző jellemzőt is említett, illetve betekintést engedett a játékos beilleszkedésébe is.

 

 

"Nos, Odion egy teljesen más típusú csatárjátékot hozott a csapatunkba" - tette hozzá.

 

"Ő egy olyan gólvágó, aki a tizenhatoson belül érzi jól magát. Az edzéseken már láthattuk tőle, hogy nagyon tisztában van az erősségeivel."

 

"Tudja, hogy miként kell középcsatárként játszani és egy fantasztikus profi illetve ember, aki már be is illeszkedett a keretükbe. A fiúk már meg is tanulták a róla szóló dalt, úgyhogy maguk közé fogadták."

 

"Reményeim szerint hamar élessé tud válni a játéka, mivel tudjuk, hogy a szezon nagy részében nem játszott és emiatt sokszor szüksége van extra edzésmunkára. A lehető legtöbb játékidőt szeretnénk biztosítani számára."

 

"Sajnos, bár volt egy nagy helyzete,  a Chelsea ellen nem tudott betalálni. Pedig az jó kezdés lett volna számára, de biztos vagyok benne, hogy élni fog a lehetőségeivel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!