Ole: Bruno = Scholes & Veron

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, hogy Bruno Fernandes nagyban hasonlít egykori csapattársaira, Paul Scholesra és Juan Sebastian Veronra a pályán nyújtott teljesítménye alapján.


A norvég szakember töretlenül hiszi, hogy a téli szerzemény hatalmas hatással lehet a United egész csapatára, ugyanis jelenlétével más játékosokat is mozgásra, elfutásra ösztönözhet egy-egy jó passzal.

 

Bár a középpályán már több pozícióban is megfordult, a portugál válogatott játékos valószínűleg 10-es pozícióban fogja leginkább az ellenfelek védelmeit terrorizálni.

 

"Mostanra megtaláltuk 10-esünket, a támadó középpályásunkat a csapatban" - kezdte Solskjaer.

 

"Remélhetőleg elkerülik a sérülések és továbbra is ilyen teljesítményekkel tud előrukkolni."

 

"Ő egy box-to-box középpályás és minden középpályásnak szükséges képességgel fel van vértezve. Szerintem hasonlít Veronra és Scholesra. Bizonyos mérkőzéseken a két belső középpályás egyikeként fog szerepelni, másikakon pedig támadó középpályásként vagy igazi 10-esként. Már mindegyik poszton szóhoz jutott a középpályán."

 

 

A csatárok sokat profitálhatnak Fernandes kiváló meglátásaiból és rúgótechnikájából, a korai jelek pedig több mint pozitívak, miután csak vasárnap Anthony Martial és Mason Greenwood is az ő passzai után tudtak eredményesek lenni. A korábbi Sporting Lisszabon játékos ráadásul gólpassznak beillő labdát adott Harry Maguire-nek is, ám a védő melléfejelt a második játékrészben.

 

"Bruno szinte azonnal nagyon fontos játékosunkká vált" - tette hozzá Ole.

 

"Szükségünk volt már egy ilyen típusú játékosra. Ő tudja, hogy a játék fazonírozása végett van a pályán. Az egyik legjobb dolog vele kapcsolatban, hogy felvállalja a kockázatot a labdával, mint ahogyan Veron is tette."

 

"Szerettem Seba-val együtt játszani, mert ha futottál, akkor ő megtalált labdával. Ha nem is tudott pontos labdát adni, de legalább kereste a lehetőségét és ezt teszi Bruno is. Ez arra fogja biztatni a játékostársait, hogy fussanak többet, legalábbis ebben reménykedek, mert ezzel kapcsolatban hiányt szenvedtünk korábban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!