Ole: Fernandesben ott az X-faktor

Bruno Fernandes januári érkezésével új dimenziókkal bővült a Manchester United támadójátéka, állítja Ole Gunnar Solskjaer.


A portugál középpályás remekül kezdte meg karrierét az Old Traffordon, Ole pedig hiszi, hogy már most olyan tulajdonságokat villantott fel, amelyek elvárhatóak egy United játékostól.

 

"Úgy érezzük, hogy Bruno érkezésével minőséget és az X-faktort tudtuk a keretünkhöz hozzáadni" - kezdte Solskjaer a Club Brugge elleni Európa-liga mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Bruno megszerzése különleges fűszert adott a csapatunk játékához. Ő egy olyan játékos, aki szeret előre, az egész védelmet átjátszó passzokat adni."

 

"Szereti a kockázatvállalást, amely egy Man United játékosnál elvárás is."

 

A 25 éves játékos vasárnap, a Watford ellen szerezte manchesteri karriere első gólját, emellett pedig kulcsszerepet vállalt csapata második és harmadik találatában is, amelyeket Anthony Martial és Mason Greenwood jegyzett.

 

 

Ole hiszi, hogy Bruno képes átlátni az adott mérkőzés nehézségeit, nyugodt tud maradni nyomás alatt, amelyre bizonyíték a Lódarazsak elleni találkozó is, ezek pedig kulcsszerepet játszanak az utóbbi időszak pozitív eredményeiben.

 

"Szerintem a képzelőereje, vagy ahogyan képes a teljes képet átlátni, több másodperccel is a többi játékos előtt jár" - tette hozzá.

 

"Ez az egyik erőssége: ha lehetősége van rá, akkor tudja mit kell tennie."

 

"Emellett a másodperc tört része alatt képes megváltoztatni az elképzelését. Ha az általa gondolt megoldás nem működik, akkor változtatni fog rajta. Szerintem ez a fajta higgadtság szintén kulcsfontosságú volt számunkra."

 

A 19-szeres válogatott játékos Angliában töltött első hónapja néhányakat nem érhetett meglepetésként, de Solskjaer szerint azzal, hogy egyre magasabb szinten játszhat, Fernandes csak egyre jobbá és jobbá fog válni.

 

"Szerintem csak fejlődni fog azáltal, hogy egy erősebb bajnokságban, erősebb ellenfelek ellen, jobb csapattársakkal szokhatja meg a játékot."

 

"Benne van az X-faktor, a fesztelenség és az a minőség, amely még nagyobb dolgokra predesztinálják őt. Megérkezése után rögtön mindenkire nagyon jó benyomást tett, de nem akarjuk beszabályozni azt, hogy mire képes."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Club Brugge

Európa-liga legjobb 16 közé jutásért, 2. mérkőzés ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!