Solskjaer reakciója a Club Brugge legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer elégedetten nyilatkozott azt követően, hogy a Manchester United egy hazai pályán aratott 5-0-s Club Brugge elleni győzelemmel továbbjutott az Európa-liga legjobb 16 csapata közé.


Több elismerésre méltó dolog

"Nos, azt gondolom, hogy nagy elánnal és tempóval kezdtük a mérkőzést és különösen az első félidőben helyenként lehengerlő futballal rukkoltunk elő. Kombinációs játék, jó ritmus és nagyon szép gólok jellemezték a teljesítményünket."

 

Önbizalommal telve

"Nem kapunk gólokat, ez jó dolog kezdésnek. Azt gondolom, hogy ma az látszott rajtunk, hogy támadó futballt, kombinációs játékot akarunk bemutatni. Fesztelen, önbizalomtól duzzadó, mosolygós játékosaink voltak a pályán és szerintem az új fiúk is nagyon jól hozták ezt a mai napon."

 

A szezon legjobb első félideje?

"Nos, ezt nehéz megmondani. Szerintem elég sok helyzetünk volt a [Manchester] City ellen idegenben is. Nagyon izgalmas futballt játszottunk: egy és kétérintős kombinációk illetve a harmadik emberek védők mögötti befutása. Több mozgást és önbizalmat tartalmazott a játékunk. Az segített, hogy miközben megszereztük a vezetést, még egy emberüket ki is állították. De ettől függetlenül még így is egy tömören a kapuja előtt védekező ellenfél ellen kellett játszanunk. Viszont azt gondolom, hogy a képzelőerőnk jó volt a feladat megoldásához."

 

 

Deli kiállítása

"Nem tudom, miért csinálta ezt a srác. Ez nem egy korrekt próbálkozás egy gólhelyzet megakadályozására. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen döntést hozott és megkönnyítette a mérkőzést számunkra."

 

Ighalo egy született csatár

"Szerintem, mivel magam is csatár voltam, tudom, mennyire fontos az első gól megszerzése, emellett pedig már többször közel járt hozzá. Látható, hogy van érzéke a kapu elé való megérkezéshez, ott akar lenni és bekotorni minden elé kerülő labdát, amely néha fájhat az ellenfélnek. A góljánál fejben nagyon éles volt, mivel amint a labda elindult Juan felé, megfordult és már a hatosnál volt, amikor Juan visszacenterezte a labdát. Ezt teszi egy született csatár."

 

Örül mindenkinek

"Szerintem rengeteg olyan játékosunk volt a pályán, aki fejlődött. Scotty visszatért és szerintem fejlődött. Fred esetében nem voltam biztos benne, hogy még élni fogok a következő góljánál, de rengeteg próbálkozása volt! Egy gólt jobbal, a másikat pedig ballal szerezte. Ez egy folyamatos poén témája nálunk, de sikerült megszereznie a gólokat és nagyon elégedett vagyok vele."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!