Solskjaer reakciója az Everton elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer igazságosnak tartja a Manchester United Everton elleni vendégjátékának végeredményét, miután mindkét csapat eredményes tudott lenni az első félidőben, a szünet után pedig közel álltak ahhoz, hogy meg is nyerjék a párharcot.


Elégedettség az egy ponttal

"Erre mondják azt, hogy két különböző félidő mérkőzése volt. Remekeltünk az első félidőben egy nos, fura kezdés után. Nem szabadna egy gólos hátrányba kerülnünk egy ilyen esetet követően. De az ilyen előfordul, a reakciónk pedig nagyszerű volt. Azt gondolom, hogy helyenként fantasztikus futballt mutattunk be, a szünetre pedig előny birtokában kellett volna vonulnunk. A fordulást követően mindent bevetettek ellenünk, de még így is meg volt az esélyünk a győztesgól megszerzésére azt megelőzően, hogy nekik is volt rá egy nagy sanszuk. Jól védekeztünk a második játékrészben, minden erejüket bevető próbálkozásaikat vissza tudtuk verni a tizenhatoson belül, szóval elégedett vagyok az egy ponttal."

 

Az Everton gólja

"Ilyen a futball. Néha mindenkivel előfordul ilyesmi. A futball időnként nagy őrültségekre képes. De természetesen azt meg kell jegyeznünk, hogy David [De Gea] túl lassú volt, ezt ő is tudja. Viszont nem szabad kisebbítenünk Dominic Calvert-Lewin érdemeit, aki odament, minden labda után fut, még egy papírrepülőt is kergetne egy szeles napon, szóval megérdemelte a gólját."

 

Fernandes egyenlítése

"Szép gól volt. Letámadás után Nemanja egyből indította a támadást egy passzal. Persze ehhez kellett egy pontatlan passz is az ellenfél részéről, de Bruno a labdát a tizenhatoson kívülről lőtte el... volt már néhány lövése... de a gólja szép volt. Szerintem ő mindig azon van, hogy valami történjen körülötte, legyen az gól, vagy éppen gólpassz. Néha hibázik, néha viszont nem és bemegy a lövése."

 

 

De Gea kései nagy védése

"Nagyszerű, fantasztikus védést láthattunk tőle. Aztán az ellenfél érvénytelenített góljánál azt mondta, hogy zavarta az előtte lévő játékos [Sigurdsson]. De én nem tudom, hogy a szabályok miként szólnak ilyen esetben. [Ha megadták volna] el kellett volna fogadnom, mert ők [játékvezető] tudják a szabályokat. David azt mondta, hogy őt zavarták és ez valószínűleg elég, még akkor is, ha valószínűleg nem tudta volna kivédeni a megpattant lövést akkor se, ha [Sigurdsson] nem állt volna előtte [lesen]."

 

Igazságos eredmény

"Szerintem mindkét csapat egy-egy pontot érdemelt. Ott volt az első félidő, ahol mi voltunk jobbak, a másodikban pedig ők. Nem igazán gondolkodhatunk a Premier League tabellájának állásán, egyszerre csak egy mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Ma eggyel több pontot tudunk már felmutatni, egy nehéz idegenbeli meccsen ez pedig nem nevezhető rossznak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!