Hírek Rashford állapotáról

A vártnál pozitívabb információkról számolhatott be Marcus Rashford egészségügyi állapota kapcsán a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


Az angol válogatott támadó legutóbb január közepén léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben, azonban a Wolverhampton Wanderers elleni győztes FA-kupa újrajátszáson hátsérülése miatt le kellett cserélni.

 

Problémája okán Marcus kihagyni kényszerült a klub azóta lejátszott összes tétmérkőzését, köztük hat Premier League bajnokit is.

 

Mindazonáltal a csütörtöki, Derby County elleni FA-kupa 5. fordulós összecsapás előtt nyilatkozva Solskjaer elárulta, hogy a saját nevelésű játékos jól halad a rehabilitációs folyamatokban és még a szezon vége előtt újra pályára léphet a csapatban.

 

"Mint minden játékos, ő is a lehető leggyorsabban egészséges szeretne lenni és újra játszani" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Ha ez azt jelenti, hogy áprilisban már játszhat és a szezon végéig számíthatunk rá, akkor az fantasztikus lenne. Ha ez hosszabb időbe telik, akkor azt el kell fogadnunk."

 

"Oda kell figyelnünk erre, mert Marcus játékára még sok-sok éven keresztül számítunk a klubnál."

 

 

Amikor a 22 éves játékos felépülési folyamatáról kérdezték, Ole így folytatta:

"A vizsgálati eredmények biztatóak. Már az edzőteremben és az uszodában dolgozik és egyre jobb a mozgása. Már itt van a közvetlen közelünkben. De azt nehéz lenne megjósolni, hogy mikor számíthatunk rá újra."

 

Hátsérülését megelőzően fantasztikusan alakult Rashford szezonja manchesteri mezben, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 31 mérkőzésen 19 alkalommal tudott eredményes lenni.

 

Ez a Wythenshawe-ben született támadó karrierének legjobb mérlege, emellett pedig jelenleg is a csapat házi gólkirálya.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!