Solskjaer reakciója a Derby legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer szerint jobb eredmény született, mint amit a teljesítményük sugallt, amikor a Manchester United idegenben 3-0-s győzelmet aratott a Derby County ellen az FA-kupa 5. fordulójában.


Félelmetes pillanatok

"Amikor 3-0-ra nyersz, akkor elégedettnek kell lenned, de volt néhány félelmetes pillanatunk, különösen a mérkőzés elején. Nem gondolom, hogy különösen jól játszottunk volna, de természetesen ha úgy tudsz két gólt szerezni, ahogyan mi tettük, akkor azzal elégedett lehetsz. A második félidő elején szerintem nagyobb nyomást helyeztek ránk, de Odion révén szép gólt szereztünk, Sergio pedig fantasztikus védést mutatott be Wayne szabadrúgásánál."

 

Shaw fejlődése

"Luke a visszatérése után egyre jobb és jobb lett, mostanra pedig már nagyon jó formának örvend, akár szélső védőként, akár baloldali középső védőként szerepel. Természetesen ehhez kemény munka kellett a sérüléseit követően, ezért megérdemli."

 

Ighalo egy nagyszerű opció

"Akár megszerezhette volna a harmadikat is! Természetesen edzőként azt akarjuk, hogy a csatáraink boldogok legyenek és magabiztosan várják a következő mérkőzést, ránk pedig hatalmas feladat vár vasárnap. Továbbra is vannak sérültjeink, Anthony [Martial] pedig az utóbbi időben kisebb problémákkal bajlódott, úgyhogy nagyszerű, hogy van egy olyan csatárunk, mint Odion, akire számíthatunk és ráadásul ő egy más stílust képvisel, mint a többiek. Nagyon jól tartja meg a labdát, emellett pedig gólerős. Az első góljánál a labda már mögötte is volt, ebből pedig nem sok csatár tud gólt kicsikarni."

 

 

Keretmélységben az erő

"Minőségi játékosaink vannak a kapuban - Sergio védése fantasztikus volt Wayne szabadrúgásánál és volt néhány remek pillanata az első félidőben is. Nagyon jó játékosokból álló csapatunk van."

 

Rooney még mindig nevéhez méltó

"Tudjuk, hogy mindenki imádja őt. A Man United összes szurkolója nagy elismeréssel gondol arra, amit ő elért a klubnál. De emellett jól is játszott, Wayne megmutatta a klasszisát. Néha az én megítélésem szerint talán túlzottan sok is volt a minőség és az idő, amit a labdával töltött."

 

Maguire felépül vasárnapra?

"A bokája miatt a földre került az egyik edzésen. Nem akartam ma pihentetni, de ilyen dolgok előfordulnak az edzéseken, ma is néhány játékost nélkülöznünk kellett emiatt. De szerintem teljesen rendben lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 29. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!