Hivatalos: Elhalasztják a jövő heti BL és EL meccseket

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megerősítette, hogy elhalasztják a jövő hétre kiírt Bajnokok Ligája és Európa-liga mérkőzéseket.


A koronavírus járvány megjelenése óta számos sportesemény került elhalasztásra, ez a hullám pedig most már a futballt, azon belül is az első és második számú európai kupasorozatot is elérte.

 

"A koronavírus (COVID-19) európai terjedésének, illetve számos nemzeti kormány döntésének figyelembevételével az UEFA úgy határozott, hogy az összes jövő héten esedékes klubmérkőzés elhalasztásra kerül" -  kezdi az UEFA által kiadott közlemény.

 

"Ez tehát érvényes a március 17-én és 18-án esedékes Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóira, a március 19-ére tervezett Európa-liga nyolcaddöntő visszavágókra és az Ifjúsági Bajnokok Ligája március 17-én és 18-án megrendezni kívánt negyeddöntőire is."

 

 

"Ezen mérkőzések megrendezésének időpontjáról később születnek majd további döntések."

 

"A halasztások értelmében a Bajnokok Ligája és az Európa-liga negyeddöntők március 20-i sorsolása szintén elhalasztásra kerül."

 

"Az UEFA tegnap videókonferenciás egyeztetésre hívta március 17-re 55 tagországának képviseletét, az Európai Klubcsapatok Szövetségének, az európai bajnokságok és a FIFPro vezetését, hogy megvitassák az európai futball válaszát a járványhelyzetre."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!