A klub kártalanítja a szurkolókat a zártkapus mérkőzés miatt

A Manchester United 350£-ot fog fizetni azoknak a szurkolóknak, akik az Európa-ligában megrendezett LASK elleni mérkőzésre a vendégszektorba jegyet vásároltak. A klub ezzel kívánja fedezni a drukkerek utazási- és szállásköltségét.


 

A koronavírusra tekintettel a mérkőzést zárt kapuk mögött játszották le Ausztriában, így a United pénzügyi segítséget nyújt azoknak a pórul járt szurkolóknak, akik a csapattal együtt elutaztak, vagy készültek elutazni az összecsapásra, azon azonban nem vehettek részt.

 

Majdnem 700 szurkoló vásárolt jegyet a klub jegyértékesítési rendszerein keresztül, akik mostantól jogosulttá váltak a fentebb meghatározott összegre, tekintettel arra, hogy a zártkapus mérkőzésről későn hoztak döntést az érintett szervek. Az osztrák kormány rendelet formájában korlátozta a nagyobb tömegrendezvények megtartását, ami ahhoz vezetett, hogy a mérkőzést a klubhoz kötődő nézők hiányában kellett lejátszania a csapatnak.

 

A 350£-os kártalanítás mindazon szurkoló részére kifizetésre kerül, aki a klub jegyértékesítési rendszerein vásárolta meg a jegyeit, függetlenül attól, hogy elutazott-e Ausztriába, vagy sem.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!