Grealish vagy Maddison? Rio válaszol

A United legendája szerint Grealish a legjobb.


Jack Grealish és James Maddison elképesztő szezont fut az Aston Villa és a Leicester City csapatainál, mindkettőjüket sokszor hírbe is hozták már, mint a Manchester United kiszemeltjeit.

 

"Grealish vagy Maddison?" -  tették fel a kérdést a hatszoros Premier League győztes védőnek élő adásában Instagram oldalán.

 

"Mindketten szárnyalnak, már az előző szezonban is fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Maddison gólokat szerez, asszisztokat oszt, rengeteg lehetőséget teremt csapattársainak a kapu előtt, valamint remekül helyezkedik, amivel zavarba hozza az ellenfelet. Nagyon éles minden szituációban."

 

 

"Grealish is jó ugyanezekben, de a stílusa, ahogyan képes játszani a támadó középpályás szerepét a csatár mögött, ez az, ami olyan játékosok fölé emeli, mint Dele Alli, Mason Mount vagy éppen Maddison. Pazarul kezeli a labdát, megtudja tartani egyszerre több ellenféllel szemben is, amivel területet nyit társainak, így megbontva a védelmet. Ráadásul megvan benne az az arrogancia, aminek köszönhetően elhiszi, hogy mindenkinél jobb tud lenni a pályán. Számomra ő a befutó."

 

Darius Vassell is nyilatkozott a játékossal kapcsolatban és elmondta, hogy a birminghami klub kapitánya valószínűleg hamarosan arra az útra lép, mint a korábbi Villa játékosok, Gareth Barry és James Milner. Az előrelépés és a címek érdekében egy nagyobb csapathoz fog igazolni. Talán a szurkolók sem orrolnának meg rá, ha így dönt, mivel mindig is kitette a szívét a pályára.

 

Az Európa-bajnokság elhalasztásával egyébként még inkább megnőtt az esély Grealish számára, hogy ott lehessen a kontinensviadalon Gareth Southgate keretében. A még mindig rengeteg potenciált magában rejtő 24 éves játékos megszerzése óriási fogás lenne a United részéről, de bizonyosan nem lenne olcsó mulatság tető alá hozni az üzletet.


FourFourTwo

Kövess minket Facebookon, Instragramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!