A United nem adja fel Van de Beek-ügyben

Újabb próbálkozást indít a Manchester United Donny van de Beek megszerzéséért.


A spanyol Marca információi szerint a manchesteri klub továbbra sem mondott le az Ajax 22 éves sztárjának szerződtetéséről, annak ellenére, hogy korábban arról számolt be kiadványában a holland De Telegraaf, hogy a Real Madrid már megegyezett az Ajax csapatával, a játékosért 55 millió eurót fizetne a madridi klub a nyári átigazolási piac megnyílásakor.

 

Azonban most mégis úgy tűnik, hogy az egyezség nem végleges, a United vezetői bíznak abban, hogy az újabb licit hatására meggondolják magukat a holland klub vezetői és mégsem a spanyolok ajánlatát fogadják el.

 

A manchesteriek segítségére lehet, hogy korábbi kapusuk Edwin van der Sar jelenleg az Ajax vezérigazgatója és remek kapcsolatot ápol a manchesteriekkel.

 

 

Van de Beek a jelenlegi szezonban a bajnokikat nézve 22 találkozón 8 gólt és 5 gólpasszt jegyez, míg a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában összesen 2-2 gólja és gólpassza van. A holland válogatott Van de Beek az Ajax egyik legfontosabb láncszeme volt már tavaly is, óriási szerepe volt Bajnokok Ligája menetelésben és a bajnoki cím elhódításában. Jelenlegi szerződése 2022 júniusáig szól, jelenlegi értékét a transfermarkt.com 55 millióra teszi.

 

Hogy a hollandért tett újabb ajánlat és az esetleges megszerzése milyen hatással lenne Pogbára az persze már egy másik történet…


Express.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!